LIVE 31 март: FOGG x XPRSN – Наяве и насън (Микстейп: SOUND VANDALISM 2)

1960
26 Април 2016, 16:11На 31 март XPRSN представиха своя микстейп Sound Vandalism 2 в известен столичен клуб, който редовно предоставя сцената си за музикални изпълнения на живо на стилово разнообразни артисти.


 
Бележка: „Музика = чувство + мисъл – това е формулата, заложена във всяко творение, видяло бял свят благодарение на съвместните усилия на хората от XPRSN. Не бива да се забравя, че песента не е просто звук, а инструмент за изразяване на емоции, идеи и виждания“.
 
Leshper Art Crew, NoWallz, 4PK, Fogg, Md Beddah и Chernogled (който физически отсъстваше, но със сигурност духом бе сред останалите си братя от XPRSN) изпяха своите емблематични "класики", наред с 10-те парчета, които се съдържат в Sound Vandalism 2.

 
 
Гости на събитието бяха: Atila, IMP, 082 Crew, N. Kotich, Prim, F-act & Why, 5 o’clock, а зад пулта support-ваха Wing и Apo.
 
Репортер към HipHopArena успя да заснеме част от изпълненията на музикантите, като над публикацията вече ви предоставихме едно от тях. „Наяве и насън“ на FOGG & Chernogled бе първата официално представена песен с клип в YouTube от микстейпа. Режисьор на видеото е N. Kotich и включва кадри, в които участват доста познати хип-хоп лица, включително и от XPRSN.


 

Завладяващият инструментал пък е дело на един от най-добрите в занаята - Апостол Найденов (NoWallz).
 
Все пак артистите също са хора и заслужават да си купят поне един хляб с пари от музика, и затова все още няма да публикуваме останалите изпълнения на живо на парчета от компилацията им.
 
За да подпомогнете българската хип-хоп музика и лейбъла XPRSN, може да си поръчате мисктейпа им SOUND VANDALISM 2, както и други техни артикули за фенове от ТУК.
 
 


Коментари
Подреди по