Liter Jack & The Project Band изскачат с видео към „Харесва ми“

1706
16 Юни 2016, 17:30

Пловдивският рапър Liter Jack си призна, че членува в групата The Project Band, а резултатът от сработването им е не само нова песничка с клип, ами и цял албум.

 
Първото парче вече е в ефира на радио Пловдив, а от другата седмица вече ще може да се слуша и по БНР. В събота „Харесва ми“ ще бъде пуснато официално и премиерно по BG MUSIC CHANNEL, a още на следващия ден ще ви чака и в YouTube.

 

* * *The Project е нова пловдивска банда, сформирана през лятото на 2015г. В нея участват Ивелина Събева - Lin (Вокал) , Атанас Димитрайков - Liter Jack (Вокал), Павел Дюлгерски (Китара), Радослав Паунов (Бас китара), Владислав Христов (Барабани) и Ванина Колева - Христова (гост вокал). Продукцията е дело на Campa records. Концепцията на бандата е съсредоточена върху създаването на авторска музика, преплитаща в себе си смесица от стилове като поп, рок, рап, ар-енд- би и фюжън.


Свързани новини
Рапърски Истории 0 11758
Liter Jack: Не ми се затваря в един стил! Има доста да се види и чуе от мен – не само в рап музиката
07 Май 2016, 01:45
На Liter Jack South Central 032 сякаш му се стори тясно в рап музиката и реши да разгърне потенциала си и в други жанрове. Какви са предстоящите му творчески планове, разкрива самият той, но преди това малко предистория: Минало: bdquo;2007 записах..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+