Liter Jack: Не ми се затваря в един стил! Има доста да се види и чуе от мен – не само в рап музиката

11884
07 Май 2016, 01:45
На Liter Jack (South Central 032) сякаш му се стори тясно в рап музиката и реши да разгърне потенциала си и в други жанрове. Какви са предстоящите му творчески планове, разкрива самият той, но преди това малко предистория:
 


Минало:
 


2007 записах първата си песен „Смело сърце“ с Крум от Респект и Лил‘Слим. В следващите 2 години направих още 25 песни с Респект и се отказах. 2012 се запознах с Петър Кузмов, който тъкмо беше отворил студио и така на шега, на майтап излезна „Sin City-първия и засега единствен мой самостоятелен албум. След това известно време бях част от Highass entertainment.

 
Имал съм удоволствието да работя с много и различни хора.  Записвал съм в много студиа, както вече споменах Centeo, Highass, Central Side studio, Mastilo Music, Zanimation, Studio 42, Monte Music, Respect Records, Campa Records. Напълно възможно е да пропускам някое. Бях част от проект на Avon кампания против рака на гърдата кадето имах удоволствието  да запиша името си сред тези на Орлин Павлов, Мария Илиева, Поли Генова, Били Хлапето, Рут Колева, Jahmmi Youth, Сантра, Криста, Rachel Row


 
Настояще и бъдеще:


 
Към днешна дата записвам в Central Side studio при Емил Христов. Работя по 2 самостоятелни албума, единия от които е изцяло с инструментали на Pez Beats. Отделно от това с T.H.A./Бучката правим съвместен албум. С Емил Христов/Емо правим микстейп. Започнах работа по един проект с музиканти от различни банди, който записваме в Campa Records при Павел Дюлгерски. Имам участие в албума на група Ni.co продуциран от Mastilo Music.
 

Ще взема участие и в предстоящия албум на Pornographic Monster.

 
За участията ми се грижат  Born2Hiphop и PR Partners.  Тепърва има доста да се види и чуе от мен не само в рап музиката. Обичам да се разнообразявам не ми се затваря в един стил!”.


Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+