Криско пред Plovdiwood: Наесен ще се случи нещо, което ще промени музикалния бизнес в България!

3791
04 Септември 2016, 13:26
Фоторгафи: An Mark и Ce Ko
Нашите приятели Стелиян Димитров и Гергана Профирова от PLOVDIWOOD SHOW проникнаха в бекстейджа на пловдивското издание на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016, за да обходят звездите, станали част от най-успешното за сезона турне. Сред тях бяха Pavel & Venci Venc’, Атанас Колев и Криско.

 

Павел и Венци Венц‘ говорят за формулата „дай ми първия милион и ме гледай как ги правя 7-7-7“.

 


Павел: Формулата е начинът на мислене. Нагласата ти да задържаш нещата. Постоянството. Не да си... 15 минути слава...

Венци: За онези хора, които са част от това движение - на „сребролюбците“, направихме „Се таа, брат“. За да може да накараме хората малко да видят себе си от друга страна в момента, в който търсят вещи и търсят пари. Защото да си милионер и да си милиардер в тоя живот, не означава да имаш много физически състояния. Означава да си духовен милионер, с много приятели, с много яки ситуации и с много истински хора, с които да споделиш тези ситуации.

 

За Атанас Колев участието му в Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2016, както и славата, е „благословия“. Не е имал планове да се занимава с музика. Тя го е намерила и известно време я е приемал само като хоби. Но сега нещата стоят по друг начин. Горд е, че с изявите си на сцена разпръсква положителна енергия и поражда у хората, дошли да го слушат, щастие. 

Криско демонстрира самочувствие в това интервю и шеговито изтъква, че ще прави албум, който ще се казва „The Greatest Hits”.

 


Че има силна вяра в своите способности, както и че е фактор в музикалния бизнес, определя и твърдението му:

 

Съвсем скоро ще излезе информация... Наесен... Ще се случи нещо, което ще промени музикалния бизнес в България, със сигурност, изцяло. Другите лейбъли, сори, ама... “.

 

След като водещите на Plovdiwood го питат дали говори сериозно, Криско отсича, без да издава повече подробности за бъдещите си намерения:

 

Разбира се, аз променям музиката от 7 години, защо да не го направя и за 8-ма?“.

 
От рубриката „На фокус“ с водещ Деян Веселинов на сутрешния неделен блок на NovaTVСъбуди се“ пък стана ясно, че освен голямата новина, която ще бъде съобщена след два дни, Криско готви и две парчета, едното от които е поп и ще е по-романтично. Заснел е видео и в Дубай.

 


Изпълнителят подчерта, че не прави рап, а по-скоро urban поп и експериментира, смесвайки различни стилове.


Деян Веселинов му зададе и въпрос, свързан със скандала с купените гледания в YouTube, за който Рут Колева загатна преди дни. Музикантът му отвърна завоалирано, че не е чул успешен изпълнител да се оплаква от каквото и да било...


Свързани новини
Видео 1 2917
Криско пред Hoodini: Не претендирам хората да ме наричат рапър! Правя музика във всякакъв стил!
09 Юни 2016, 14:12
Hoodini атакува дебрите на журналистиката и влиза в поредното си амплоа – радиоводещ! Нещо повече – колегата излиза на медийния терен със собствено предаване „Primetime с Hoodini” по радио „Гласът на Бургас“, в дебютния епизод на което гост бе Криско. ..
Шоу 0 1685
Криско... за цената на успеха
06 Август 2016, 18:32
Кристиян Талев, познат в музикалните среди като Криско, вече планира снимките към видеото на следващото си парче през август. В момента изпълнителят е част от емблематичното турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour и признава, че почивката не е..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+