Колко взимат рап величията, за да взривят клубната сцена?

1278
24 Март 2016, 13:00

Вероятно мнозина са си мечтали за живот на рап звезда. Големи ланци, бързи коли, красиви жени и милиони пари!

 

Прави са хората, че първо ти работиш за името си, а след това то за теб. Звезди, тръгнали от нулата, днес взимат стотици хиляди само за половин - един час. Покрай тях приходите си увеличават и клубовете, които ги канят, а феновете имат шанс да видят идолите си на живо. Както се казва, всички са доволни. Интересно е да разберем обаче какво е финансовото изражение на задоволството на звездите от рап сцената.

 

Преди величия като Pi Diddy се е налагало да плащат на диджеите, за да пускат техни парчета, а днес синът му Quincy Combs гушва минимум 10 бона на участие. Lil Jon пък прибира шестцифрен хонорар за всяка своя поява на клубна сцена. Обяснява си го с факта, че хората го смятат за идеалния тип, с когото могат да купонясват. И е прав, определено!

 

Future е от „новата вълна“, но пък бързо успя да отвее голяма част от конкуренцията си. Сега той е на върха на кариерата си, доказателство за което е сумата, изплатена му за грандиозно новогодишно парти. Говори се, че изпълнителят на “Stick Talk“ е прибрал четвърт милион долара, забавлявайки се. Rich Homes Quan си е докарвал по 150 бона в дубайски клубове, където това си е нищожна сума.

 

Голяма част от звездите предпочитат сумите, които прибират, да не се знаят от всички, но нямат нищо против да демонстрират богатство. Все пак са се трудили за него! Като Ники Минаж, чийто личен рекорд е 236 000 долара за 34 минути.Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+