Кой навести Криско в апартамента му в Слънчев бряг? (Папарашки снимки)

3499
25 Юли 2016, 11:36

Преди два дни бившето гадже на Кристиян Талев – Криско, Ася Капчикова, му е отишла на гости, а папарак – любител е успял да го документира в кадри.

 

Криско имал собствен апартамент в популярен комплекс в Слънчев бряг. Изпълнителят стоял там почти цяло лято, тъй като през този сезон участията му са най-вече по морето. Купил жилището не толкова за да инвестира в недвижимо имущество, а защото му било писнало да пътува от София до Черно море или пък да отсяда в скъпи хотели...

 

В рубриката „Изпрати новина“ получихме писмо, към което са прикрепени снимки и информация, която гласи следното:

 

Ася Капчикова е на гости на Криско в апартамента му в Слънчев бряг. Дори съм ги снимал как си „гукат“ на терасата. А въпросният черен Мерцедес от снимките е на Криско. Ще ви разкажа и една неприятна случка за Криско, която се случи преди няколко дни около басейна в комплекса, където е и апартаментът му.

 

Деца искаха да се снимат с него и той им отказа. Майките се възмутиха и му се скараха. На басейна беше и волейболистката Тони Зетова. Тя пък му тегли яко конско и му обясни какво всъщност значи да си известен и как трябва да се държиш с хората, особено с деца.

 

И в крайна сметка Криско отиде и се снима с децата...

 

А какво правеше Ася Капчикова у тях... изпращам ви снимка, на която са на терасата. За вътре - не мога да гарантирам какви са ги вършили... Но и не съм сигурен колко са разделени и дали изобщо са разделени...“.

 

Снимки може да разгледате по-долу.

 

Лили Георгиева


Свързани новини
Видео 1 2694
Криско пред Hoodini: Не претендирам хората да ме наричат рапър! Правя музика във всякакъв стил!
09 Юни 2016, 14:12
Hoodini атакува дебрите на журналистиката и влиза в поредното си амплоа – радиоводещ! Нещо повече – колегата излиза на медийния терен със собствено предаване „Primetime с Hoodini” по радио „Гласът на Бургас“, в дебютния епизод на което гост бе Криско. ..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+