KITA предизвика рапърите: Вместо да се правите на по-велики един от друг, разкажете за живота ви на улицата!

18809
08 Май 2018, 16:28

KITA сподели „ИСТИНАТА“ за своето детство в едноименната си песен, която излезе вчера в канала му в YouTube.

 Рапърът е разочарован, че истинският хип-хоп тъне в пълна забрава, докато на дневен ред за неговите колеги е по-важен стремежът им да се загнездят в мейн стрийм зоната, както и състезанието помежду им кой е по-велик от другия. Според Кита вече никой не го е грижа за развитието на хип-хоп културата и по-точно – рапа-а, никой не го интересува и фактът, че изпълнителите са слушани от тийнейджъри и е много важно какво послание ще доловят те от песните им.

 

В този ред на мисли, чрез личния пример, който KITA дава чрез споделянето на поуките от своите преживявания от детството в „ИСТИНАТА“, той отправя предизвикателство към гангстерите, които се правят на рапъри: да разкажат за техния живот на улицата и техните случки в една песен, вместо да пеят за редовните глупости.


Свързани новини
Интервю 2 10135
KITA: Готвя нов проект, с който ще вдигна нивото!
22 Март 2018, 19:41
Валентин Василев – KITA, стъпи на сцената едва миналата година, но е сред онези артисти, които успяха да привлекат вниманието и да си извоюват позиции в бранша. Трупа все повече skill и това си личи от всеки следващ негов проект. В интервю за HiphopArena.bg..

Коментари
Подреди по
0
Qnko Slavchev
преди 2 години
Kita nai-dobriq
-3
Vasil Ivanov
преди 2 години
Кита ви смля мишки, може да лапате пишки. ИСТИНАТА БОЛИ. Гледам по телевизията гей паради, до къде стигна държавата ни. Младо поколение с не подходящо мнение. Народе сабуди се, лесно е всички спите........ Балъци за тва ще ни тъпчат....
-3
Rimaka Groove
преди 2 години
Кита е прав от всякъде
-5
На майка ти путката
преди 2 години
Ей хуй крив р-то ти е л и не звучиш добре, соловата ти кариера вони на крака поне са неа кой те изгони смрад.....Грозньооо
-2
Kita
преди 2 години
Що не ми го напишеш от личния ти профил да се разберем ?
-1
Радослав
преди 2 години
Аз мисля че Кита е един от най добрите бг рапари и му правя евала за това . Всеки може да пее за наркотици и курви но малко хора ще споделят живота си в песен .
-3
ттттт
преди 2 години
напротив, прекалено много хора споделят живота си в песни ... тоя миндил е поредния , първо е некадърен, второ е почнал да ми раздава акъл ... смешко
-3
Кита-велик
преди 2 години
Това е добре,че ги караш това,но едва ли повечето ще се съгласят. 100% повечето са се забърквали с неща които не са никак похвални или ги е шубе просто. Една част са наркомани или не знам. Аз дето съм на 16 вече съм с досие заради наркотици,но това не ми пречи да си разкажа аз моя живот на улицата! Повечето рапари в днешно време са надувки и имат самочувствие без покритие!!!!!!
-10
Филмар
преди 2 години
Ей филмар
-2
Кита най-големия
преди 2 години
Разбери какво е станало помежду им и тогава пиши помияр
-14
Анти-Кита
преди 2 години
След като те изгониха от murda ,вече стана друг човек ли,?