KEERO представя новата си песен „ОГЪН“

1547
05 Април 2017, 11:49

Тя е част от новия му албум с работно заглавие „All In”. Младият артист се е погрижил за всичко в този проект – от текста и музиката, до видеото, за което признава, че е заснето с камерата на телефона му. Повече за KEERO ще научите от самия него:

 

 

Казвам се Кирил Калоферов, от Пловдивския край съм, преди година завърших МИО, а сега се занимавам с реклама и графичен дизайн, а вече от доста години и с музика.

 

 

Започнах едно лято в Щатите, където се сдобих и с първия си MIDI keyboard. От тогава съм участвал в доста проекти на не толкова известни артисти, специално този е изцяло мое дело, но смея да твърдя, че музикалната обработка е на професионално ниво.

 

 

Клипът е бюджетно решение, разбира се, и е сниман с телефона ми, хаха. Това е първата песен (с темпо 111 bpm) от втория ми албум и ще се казва 'All IN', трябва да го довърша до няколко седмици. Песента излезе на 30.3 и е дълга 3.03 минути (доста съвпадения в числата ). Старая се да балансирам модерна музика и съдържателен текст, с който мога да покажа какво съм научил досега. Голяма част от музиката в албума е дело на едно много талантливо момче - Валентин Иванов - GRIZZLY Beats. Очаквайте още яки неща от нас!“.Коментари
Подреди по
0
ХипХОп
преди 3 години
***ОГЪН - МНОГО ДОБРАА
0
Anelia
преди 3 години
Супер песен!

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+