Кълна се да казвам Истината, само Истината и 100% от нея...

1755
01 Юли 2016, 10:26

Новият One Shot епизод oт Facing the Sun вече е факт.

 

Участие в него взима Атила, който възпява „особеното време”, в което живеем. За по – малко от 24 часа песента набра солиден брой гледания и продължава още да трупа.

 

Във въпросното „особено време“, което откриваме като етап и в рапа в България, Атила „изскача” в точния момент с поредния си социален проект. Все пак нашето племе има нужда някой от време на време да го сръчква до болка с откровени думи... Така че доверете му се, все пак артистът обеща:

 

Кълна се да казвам Истината, само Истината и 100 процента от нея и ако имаш някакви съмнения - проблемът си е в тебе”!

 

С ироничен подтекст Атила ни напомня, че ситуацията в държавата ни не са се е променила и това е доста притеснително.

 

Разбира се има я и другата страна на монетата -  освен проблемите във всички сфери, засяга и това, че на много от нас продължава да им е угодно "да живеят сляпо" в тази кофти епоха.

 

Отново силен екип действа зад цялата продукция. Инструменталът на WORST oт Пловдив прави историята още по завладяваща. Kotich и компания са се постарали видеото да е късометражно отражение на нашата действителност. Качеството на звука отново е от Майт.

 

Като цяло - продуктът е доста класен и ни кара да се замислим, въпреки ирочния призив на Атила - да продалжаваме да не го правим.

 

И все пак вярваме, че ще се заслушате и току виж се подбудите да  предприемете някакви мерки – евентуално за по-добро и смислено пребиваване в това „особено време“...

 

АПОСТОЛ ЧАКЪРОВКоментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+