Как се прави музикален клип на яхта? Кристо: Със зверски напън, с връзки, с молене за услуги

1257
07 Юли 2016, 12:19

Репортерът Борислав Борисов разговаря по повод новото парче на Кристо и Ivy – „King” със самите тях.

 

В интервюто Кристо е ядосан и е набрал на... Ще разберете от този откъс:

 

Б: Защо е трудно да се прави българска музика?

 

К: Защо е трудно да се правят пътищата и защо има дупки? Защо държавата ни е в такова състояние? Поради същата причина! щото 5 човека държат България. Искаме бизнесът да има социално-корпоративна отговорност и да ни помага, на нас, а не да се прехвърлят пари под масата.

 

Б: Въпросът е, че сега например хората, които гледат... Ти си един от най-водещите изпълнители и правиш парчета от 10 години, а пък ти го обявяваш...

 

К: Да, правя го от 10 години, но го правя трудно. Правя го със зверски напън, с връзки, с молене на услуги. С колко хора се работи въобще трудно... Понякога даже даваме обещания, които не можем да изпълним. Борим се. Но много малко ни помагат. Това е моят апел и към бизнеса, и към държавата. Стегнете се! Помагайте на изкуството, на театъра, на музиката, на художниците... Стига с тези мутри!

 

Б: Ще ти кажа това, което си мислят в момента хората – гледай го какви ги говори, а пък прави песни на яхтите в Свети Влас....

 

К: Правя песни някви с услуга от кмета на Несебър, с услуга от Христо Стоичков, защото яхтата е негова. С услуги... С хора, които страшно много ни помагат. С партньори. Но това се случва рядко и трудно. Искаме те да ни търсят нас, а не да ходим да им се молим. Малко така става. Ние ходим да се молим: „Айде да ни направите клип“, - „А ние нямаме бюджет сега“. Защо? Можеш сам да си отговориш на въпроса, интелигентно момче си.

 

Ето цялото интервю на Кристо и Ivy за Боби & StarReporters:

 

 Коментари
Подреди по
-2
Буги Барабата
преди 3 години
а защо трябва да се правиш на такъв какъвто не си с тези яхти щом ги нямаш... hahaha смях си КРИСКО

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+