Julia Castle с ново ТРАП парче! Виж премиерата на „Bad B*tch”

6252
01 Октомври 2018, 18:58

След дебютното си R&B парче „Повече“ младата певица Julia Castle избухна мощно с нов проект, ориентиран към трап звученето - „Bad B*tch”. Разликата между двете продукции е най-вече в това, че тук изпълнителката е оставила пеенето на страна, за сметка на рапирането!

 

Новата й песен се явява като естествено продължение на първата. Отново е вдъхновена от реални събития, част от личния живот на Джули. Текстът е нейно дело, а автор на инструментала е един от най-добрите бийтмейкъри – Васко Иванов – Dexter, който работи по музиката и на тоталния хит на Криско и Тита – „Ти искаш да бъдеш с мен“.  

 

Julia Castle се включва в собствения си проект и като сценограф, а във видеото е заснето от Златан Деков /High Noir/, й партнират още две мацки - Естер Ривера и Катрин Паскова. В ролята на мъжът – Дявол  пък влиза Георги Владимиров.

 

Една от локациите, които виждаме в „Bad Bitch”, е именно изоставената резиденция на Тодор Живков в Бояна. 
Свързани новини
Видео 7 5744
Julia Castle - новото свежо попълнение на родната RnB сцена! (Виж /чуй дебютния й проект „Повече“)
13 Април 2018, 19:03
Запомнете този псевдоним – Julia Castle и нежната млада дама, която стои зад него. Всъщност и без да правите усилие, тя така или иначе ще влезе в ума ви. А и в бъдеще време ще имате още по-чести срещи с нея и творчеството й. Макар че Julia представя..

Коментари
Подреди по
0
Maxim
преди 2 години
Брутално парче и песента не е лоша. Стана ми като го гледах. Искам ощеее
0
Уха
преди 2 години
Винаги съм обичал курвите,мацката е супер трябва само някой да и сложи малко цици и ще е идеална там с късата коса като я видях с езичето ми се иска да и пия сока и много добре си върти задника личи си че е разебана направо си я представих как е върху кура ми и бясно си търка шундрата има потенциал в нея ще чакам следващият клип в него може и да не пее каквото иска да прави ама да е без сутиейн и по прашки да си ударя една хубава чикия.
0
Bet
преди 2 години
Тая песен ме кара да събудя съседите
0
Никога не е късно да станеш за резил
преди 2 години
Пошло и вулгарно.Тая никога не я бяхме чували ама на върха била,поредната секс труженичка чак средния си пръст ближе първокласна мастия