Julia Castle - новото свежо попълнение на родната RnB сцена! (Виж /чуй дебютния й проект „Повече“)

5686
13 Април 2018, 19:03

Запомнете този псевдоним – Julia Castle и нежната млада дама, която стои зад него.  Всъщност и без да правите усилие, тя така или иначе ще влезе в ума ви. А и в бъдеще време ще имате още по-чести срещи с нея и творчеството й.

 

Макар че Julia представя дебютното си парче „Повече“ едва сега, това съвсем не означава, че чрез него тя осъществява първия си допир до музиката. Няколко години е развивала и усъвършенствала своя певчески потенциал, търпеливо е дочакала подходящия момент, в който да ни се разкрие и да ни покаже на какво е способна.  

 

И ето кратка предистория на музикалната й дейност преди „Повече“: Julia Castle е една от малкото певици от ново поколение, които имат музикално образование – записва основна специалност Право и майнер музика при преподавател Камелия Тодорова, както и Поп и джаз пеене. Тази година завършва. Освен с Камелия е работила и с други видни музикални педагози като Искра Милкова и Етиен Леви.  

 

През 2015-а участва в „Х-фактор“ – в сезона, в който изгряват Дарина Йотова – Дара и Ева-Мария Петрова, която всъщност е новата вокалистка на Deep Zone Project. Julia преминава успешно първия кастинг с четири „Да“ през тренировъчен лагер, попада в отбора на Криско и стига до Къщата на съдиите, след което отпада.

 

Julia Castle създава и първата си песен „Не е любов“, чийто текст е лично нейно дело и вдъхновен от собствените й преживявания. Изпълнява го с кантото и върху музиката на известната Индила. И въпреки че фактически този проект е същинският й дебют, тя не го зачита точно като такъв.

 

Реализира „Повече“, която се явява като смислово продължение на „Не е любов“. В новия й проект са възпяти токсичните връзки, като основното послание насочва към това колко важно е да поставяме себе си на първо място. Лириката се ръководи отново от личния й житейски опит. Разликата между първото парче и второто е, че за направата на настоящата й песен принос имат доказани български професионалисти и всеки елемент от нея е авторски изпипан. Тодор Гаджалов й помага да постави основите на „Повече“ откъм музика и мелодия. Създават демо, което Джули решава, че има нужда от финални щрихи, които да допълнят липсващите детайли. Тук се появява музикалният продуцент Васко Иванов – Dexter, който отлично удовлетворява очакванията й за цялостност. Хубавата музикална продукция има нужда и от подобаващ клип, смята младата певица. За това се доверява на своя позната, която й препоръчва неизчерпаемо креативния режисьор Радостин Събев – Шошо. За визията на Julia Castle са се погрижили дизайнерката Стефани Тодорова, гримьор - Анна Рангелова и фризьор – Маги Ранкова /Diverso Hair/.

 

Джули не губи време и вече действа по второто си самостоятелно парче. По него отново ще работи с Dexter и ще наблегнат изцяло на хип-хоп звученето. Талантливата дама дълго време се е изявявала и като модел, завършила е и актьорско майсторство. Вероятно поради тези причини сме я срещали да краси визуално един от клиповете на рап изпълнителя Homelesz, както и във видео на дуото Silent City.

 
Коментари
Подреди по
0
Бееейбеее
преди 2 години
И на следващата ти песен която ще е за всички хейтъри ако има клип задължително да им кажеш да не показват тоя широк гръб и дебелите крака по възможност и да не си оскъдно облечена чакаме дует и със сузанита и нея много я хейтим и на нея много и завиждаме и тя е голема ЗВИЗДА :D А сега това че и в западнали барове с ниска посещаемост ще си представяш песента с много дълбок смисъл и текст тотално ще им изпари клиантелата :D Поне съм сигурен че хонорар няма да получиш (то и тва оставаше!) :D Поздрави на чичо ти Слави от скоро и той се изявява като R&B Бейбееее ти затова толкова го обичаш!
0
Бееейбеее
преди 2 години
бъдат представяни като R&B изпълнители ебавате майката на всичко!И са Тфа не е хейт а истината Бейбе и ако попиташ някой компетентен ще стигнеш сама до тези изводи!Преориентирай се в друга сфера добре че беше стената на един приятел да те видим какъв резил със самочувствие си че иначе нямаше да те знаем къде си на картата е сега те знаем ти си Джулия Замък фейсбук R&B ЗВИЗДА! :D
0
Бееейбеее
преди 2 години
не знам кой те е излъгал и кой ти е взел парите за тая простотия наречена дебютно парче с клип :D :D Сега аз ще ти обясня какво виждам от професионална гледна точка -Псевдоним-Julia Castle-Джулия Замък WTF??? :D Песента не става ала стил Джорджано сори ама истина е...Не знам кой ти е писал текста трагедия,не знам как си се навила да изпееш тоя текст...Музиката е слаба нискобюджетна както и клипа 1000 лева макс!Извинявай ама как може да те накарат да изглеждаш по този начин алоооо ами монтажиста защо бейбетоооо е с жълтеникави зъби дебели крака широк гръб и напукан фондютен???То не е само да се въргаля като дива свиня по оскъдно облекло по декорите...Ама и тия дето са те карали да правиш тия неща и те вина имат то ти от къде да знаеш те за малко парички всичко ще ти кажат че си супер новото изгряващо R&B Бейбееее !Засрамете се малко че направихте Джулия Замък за резил а тя си мисли че ние хейтим!Ние не хейтим ние правим и разбираме от истинска R&B музика и когато такива като нея бъдат представяни..
0
Бееейбеее
преди 2 години
Виж сега девойко че не ставаш за R&B музика не ставаш,това всички го чухме и видяхме!Дори не знам дали в Пайнера ще те вземат ама ти в наще среди няма как да се набуташ!Би могла да си потърсиш работа в някоя провинциялна кръчма в която търсят певица да им пееш песни на Ивана!Познавам музикалният бизнес много добре и знам че такива като теб там работа нямат!Нито пееш нито визия имаш и в следващият ми коментар ще ти напиша защо ама изобщо за нищо не ставаш Бейбееее
0
Suzana
преди 2 години
Не виждам какво общо има с Гери Никол. Може би ти само пиеш и пушиш и за това си чул тези думи, защото аз чух история, която ме впечатли. А като ти гледам речника и името, което си избрал за да пишеш ... ще остава на мълчанието да говори.
0
Баце Роман
преди 2 години
А текста на песента няма такава тъпня :D Разбрах само пия пуша крещя коли пари аз съм повечето всички няма да се занимавам с тебе :D Да ходи да прави дует с Сузанита :D
0
Баце Роман
преди 2 години
Не може да пее и се опитва да имитира Гери-Никол но копието винаги си личи оригинала си е оригинал...Освен да мята гюбеци на песните на Слави Трифонов за друго не става.Песента е трудно да се изслуша до края ама поне госпожицата да беше секси а тя е бая дебеличка не го смятам за нормално жените да имат по-дебели гъзове и баджаци от мен.