IMP: Докато седиш и чакаш някой да ти свърши работата, никога няма да се научиш!

3003
09 Май 2016, 10:17
СНИМКА: Константин Тръпчев (KiK Visions)


IMP
(Out In Space) резюмира пред HiphopArena 15-те си години в българската рап музика.
 


Тръгнах наивно... като на филм, с едно дискче да си търся късмета сред силните тогава. Не разбирах много, исках просто да правя рап. Сега вече разбрах, че ако искаш просто да правиш рап, трябва да се обкръжиш с хора, които искат същото.


 
Защото 99% от хората мислят само как да изкарат некви къси... или дълги... все тая. Даже има и такива, на които ако им кажеш, че за теб рапа не е просто да вземеш хонорара си от тъпото парти, на което забиваш върху mp3-ката си, ще ти каже, че си смешко. Аз загубих 15 години от живота си, да обясня първо на себе си, защо това нещо значи толкова за мен... И защо целият ми живот гравитира около това да създавам музика и да пиша рими. 


 
Искам единствено да благодаря на всеки, който се опитваше да ме преебе, да ме изцеди нещо... да мине тънко, защото се научих на това - докато седиш и чакаш някой да ти свърши работата... никога няма да се научиш“.
 

Свързани новини
Рапърски Истории 0 2498
BG рапът и рапърите извън вашия телевизор: Християн Христов a.k.a IMP
01 Февруари 2016, 12:00
Музикалният лейбъл & студио Out In Space, което наскоро промотира своята дебютна компилация, функционира само от една година и няколко месеца... Ако това ви изглежда като представяне на някоя млада и зелена банда от музиканти, препоръчително е да изчетете..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+