Hoodini към Dim4ou: Ти, като се появи на сцената, вкара някакво течение. Сега пеят по твоя начин

2362
01 Юли 2016, 10:00

Естествени, откровени и директни – Dim4ou и Hoodini отново бяха такива, каквито сме ги наблюдавали винаги във видео интервютата им.

 

Не знаем дали свикнахте с журналистическите  наклонности на Hoodini, но определено му се отдава да бъде интервюиращ – толкова, колкото го бива и в музиката. С въпросите си успява да заформи интересни разговори със събеседниците, които му гостуват в „Primetime с Hoodini” като такъв се оказа и този с Dim4ou.

 

Двамата черноморски гларуси се познават отдавна и са работили заедно, което допълнително допринесе дискусията им да се получи съвсем непринудена, интригуваща и преди всичко – забавна.

 

Музикантите обсъдиха новото парче на Dim4ou „420“, началото на кариерата му, за промените в професионален план, за детството, за новия му албум, както и още много други теми.

 

Ето част от акцентите от подробностите, които Hoodini успя да изкопчи от Dimaka.

 

H: - Би ли отишъл да живееш в София?

 

D: - Ако работата ми го предложи това нещо, мога да се пречупя. Когато съм на участие там вечер, си викам: „Тука май мога да поживея...“. Обаче, като започне деня и да жужат всички пчелички и да се бутат една в друга... И си викам: „Искам си морето, широкото...“.

 

H: - В общи линии, ти, като се появи на сцената, вкара някакво течение. Сега гледам рапърите български се опитват да пеят по някакъв твой начин – точно така както си говориш, така и да си пееш. Не ти ли е странно?

 

D: - Създавам някакво течение без напрежение, както казах в общата ни песен с Ice Cream. Трябва да си себе си, това е важното. Няма да кажа, че съм измислил нещо ново. Много ми въздействаха щатските рапъри, които слушах. Обаче гледах как да преработя тяхното нещо и да го направя по мой си начин. Исках хората около мен да ме разберат.

 

Отделях много енергия повече за чуждите идеи, отколкото за моите. След 5 години хвърляне насам – натам си обърнах малко внимание и на себе си...

 

А останалото, проследете във видеото:

 

 


Свързани новини
Интервю 0 1329
Hoodini: За разлика от някои звездоподобни, ние рамки не си слагаме! (I част)
02 Февруари 2016, 08:00
Бургаският рапър и бийтмейкър! Hoodini е едно от най-разпознаваемите лица в българската хип-хоп музика. От дълги години е в основата на продуцентската компания Hood ‘G’ Fam, заедно с брат си Fang. В семейството на HGF неотлъчно до тях и до ден днешен..
Интервю 0 1258
Hoodini: Mного добри BG изпълнители остават недооценени! Това говори само за липса на музикална култура (II част)
02 Февруари 2016, 17:00
Предстои Ви да изчетете втората част от интервюто с рап изпълнителя Hoodini за HotArena. За по-лесното й асимилиране, препоръчително е да сте преминали през първата виж тук.„Багажът стягам, ама не заминавам навън“... Какво трябва да ти се случи професионално,..
Рапърски Истории 0 1578
Hoodini: Свикнали сме всичко да идва наготово! Че и като дойде наготово, пак не сме доволни
07 Май 2016, 12:11
bdquo;Ако е на аванта, чудно, брат! Хората сме станали много големи консуматори, свикнали сме всичко да идва наготово, че и като дойде наготово, пак не сме доволни, братле! Ама мамка му, и това ще мине, брат!ldquo;, това е само част от интрото на..
Видео 1 2694
Криско пред Hoodini: Не претендирам хората да ме наричат рапър! Правя музика във всякакъв стил!
09 Юни 2016, 14:12
Hoodini атакува дебрите на журналистиката и влиза в поредното си амплоа – радиоводещ! Нещо повече – колегата излиза на медийния терен със собствено предаване „Primetime с Hoodini” по радио „Гласът на Бургас“, в дебютния епизод на което гост бе Криско. ..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+