HighLifeSquad сключиха дяволска сделка, след която се сдобиха със „Злато на схема“

3441
21 Април 2017, 16:54

Несебърската група HighLifeSquad отново излиза на преден план, като представя нов проект „Злато на схема“.

 

 

„Злато на схема“ върви и с видео, което е реализирано на поморийските солници. Любопитно е да се отбележи, че парчето е снимано единствено с дрон. Проектът е записан и обработен в Студио 33 Бургас. Същевременно групата продължава работа по своя дебютен микстейп.

 

Свързаха се с нас хората ХИКС "Х" и ни предложиха 5 000 в злато, ако запишем песен, която е тясно свързана с Илюминати, Масони и Тамплиери. Условието беше да се подпише кръвен договор и клипът да бъде заснет на солници, също така в текста да има възхваляващи Сатаната рими.

 

 

В крайна сметка винаги съм го чакал човека ХИКС "Х" да дойде и да ми подхвърли договор, с който все пак да изкарам някви пари и превилегии, а не да си нося 21 грама бонус към теглото си. Пък и Ricky, като чу , че ще има пари, беше надъхан и приехме сделката“, бъзика се МС VAN.


Свързани новини
Видео 1 3232
Несебърските рапъри от HighLifeSquad с нова песен върху инструментал на Young Thug
08 Март 2017, 14:57
MC Van amp; Ricky от несебърската група HighLifeSquad се свързаха с Young Thug и заплатиха права, за да могат да използват негов инструментал и създадоха второто си съвместно парче bdquo;TBTrdquo;. bdquo;С тази песен искаме постепенно да излезем..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+