HELLOWEEN - HELL ENERGY HIP HOP HISTORY REPEATING

1084
23 Октомври 2016, 11:01

По-малко от седмица до поредния парти взрив в столицата. След супер - успешното лятно турне по морето, на 29 – ти октомври  Hip Hop History Repeating  се завръща на Helloween, в Rainbow Plaza, като отново очакванията са за грандиозно шоу, имайки предвид обичайните заподозрени в line up-а.

 

 

Това,  което не можем да видим всеки ден е, че на една сцена както Ъпсурт, така и Spens ще излязат с Лайв Бендове. Освен тях, на сцената ще гърмят и Alex P, Skiller, Ndoe, Bobi 2 faces, Мария Драгнева , Balet nova, DJ Chukee, DJ Cass, DJ Doncho (виж тук).

 

 

След толкова класа на едно място няма как партито да не е „зловещо” яко. Повтаряме – датата е 29 октмоври (събота), мястото – Rainbow Plaza, старт - 23:00 часа, ако не се маскирате като зомби, твърде вероятно е да излезете като такова след тоновете хип – хоп, които ще се изсипят върху главите ви.


Свързани новини
Любопитно 0 6481
Спенс пуска нова линия… но не дрехи, а листчета 130-ки! И стартира турнето HipHopHistoryRepeating за пета поредна година
25 Юли 2016, 22:12
Разбира се, не подлагаме на съмнение, че мисията на тази хартия ще е да завиваш чиста магия... И кой друг ще изкара Първите Български листчета RAP AND ROLL, ако не най-големият „ценител на билката” в България? ... Спенс! Човекът, който повече от 15..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+