GOLOKA & BASHMOTION в колаборация с благотворителна цел! (СНИМКИ)

3556
27 Март 2017, 21:00

Поредната благотворителна акция, която HiphopArena.bg подкрепя, е факт.

 

 


Българският бранд за urban облекла GOLOKA и режисьорът Павлин Иванов – BASHMOTION създадоха с общи усилия своите лимитирани „отборни ризи“, чиято продажба цели да подпомогне талантливи деца, които обичат да рисуват, но нямат възможност да си закупят материали и да се развиват в тази насока.

 


 

Кройката ви е позната  – т.нар. бейзболна риза, която е решена в бял цвят. А повече подробности за инициативата и дрехата разкрива Bash-а:
 
 
Накратко – чудих се как да помагам на обществото, с какво мога АЗ лично и директно да помогна и всички да се чувстват добре от стореното. Не толкова накратко – познавам се с пичовете от GOLOKA и ми харесва концепцията на бранда, исках да направя нещо готино с тях и така се стигна до реализирането на тази идея. Целта е да дадем на едно талантливо хлапе (дай, Боже, на повече от едно) директен достъп до хубави материали за рисуване и да подтикнем то да се отдаде на таланта си.
 
 
А ако успеем да накараме Насимо да му поговори няколко часа за рисуването и различните му форми, като популярно лице от стрийт арт-а, ще е чудесно.
 
 
За гърба сме използвали сублимиран плат с рисунка на Насимо, изрязан във формата на символа за безкрайност, към който всички се стремят.

Отпред в лявата горна част е обозначено, че серията е лимитирана и са избродирани имената на
GOLOKA и BASHMOTION”.

 

 

До броени дни ризите ще бъдат пуснати в продажба, а за повече инфо и откъде да си ги поръчате, следете във Фейсбук страниците на Bashmotion (ТУК) и в тази на Goloka (ТУК).Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+