GBT за EP „Подаръкът“: Това е само малка част от продукцията, която предстои да издадем с ACBG тази година

2691
03 Юни 2017, 17:24
Ep. „Подаръкът“ на GBT вече може да се намери както в YouTube, така и в Google Play, Itunes и др. Представянето му стартира преди месец с лийд сингъла „Moyte“ (с видео заснето от Kalin Karadenizov - Pain).
 
Всеки петък от месец май едно по едно излязоха и останалите парчета: „Blgslvn“, „Mtno“, „Noshtni Znaci“ и накрая – „NDHN“ .
 
По песните работихме от началото на тази година, а бийтответе вътре са на Rusty, DMT,  Костадин Костадинов  и Tlay, който обработи всичко що излезе от проекта!„Подаръкът“ е изцяло No featuring и се чува здраво само моя глас!!
 
Той е само представяне на това, което следва тази година от нас, момчетата от Audio Cream Bakery Gang (TLay, D-Zasta, M1taka и аз). То е това, което винаги съм искал да бъде, един душевен подарък - едно 40 на душата си направих като го издадох, защото истнски и лично показва мислите и идеите ми!“, споделя Don Gabon a.k.a GBT.
Свързани новини
Видео 0 1656
GBT изскача с нов трак „Моите“ (Очаквайте EP „Подаръкът“ през месец май)
29 Април 2017, 15:55
Сингълът „Моите“ на Don Gabon е първият от EP „Подаръкът“, чието съдържание ще излиза през целия май. Всеки петък от месеца GBT ще пуска нова песен от него в канала на Audio Cream Bakery Gang в YouTube – ACBG Official. „Подаръкът“ няма да..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+