F.O.: С Dim4ou вече не сме приятели, а добри познати (Рапърът призна, че ще става баща)

7822
22 Юли 2016, 19:46

Рап изпълнителят Михаил Митев - F.O. и режисьорът Виктор Антонов – Rikk гостуват на Константина Живова в „Днес“ по BgOnAir.

 

Повод за участието им в предаването бе новото парче на F.O., чийто видео е дело на Rikk. Това  всъщност е 7-мия клип, който снимат съвместно.

 

Виктор Антонов сподели, че следи български видеа, които излизат на музикалния пазар само за да види какво правят другите режисьори, за да не го прави и той. Черпи идеи от чудестранни такива, както и реклами, но не ги използва буквално, а ги пречупва през своята си призма.

 

F.O. пък заинтригува с разказа си за списък, който първият му продуцент – Гъзара от NOKAUT го е накарал да си направи. Той съдържал имена на артисти, с които изгряващият тогава талант е планирал да направи дует. На чело стоял NDOE, с който и до ден днешен F.O. не е записал, но се закани, че някой ден ще го хване натясно.

 

За деца мислиш ли?“, изстрелва поредния си въпрос Константина Живова, на който Михаил Митев, както е истинското име на рапъра, отговаря: „Аз чакам вече“. С хумор добавя, че вече ще се наложи да снима трима от членовете на семейството си в клиповете, което вероятно ще затрудни Rikk.

 

Тъй като F.O. се връща към времената, в които заедно с Dim4ou са пълнили клубовете, най-напред по техния черноморски край и когато никой не е знаел кои са, преди да започнат да пеят, водещата не пропуска да му зададе друг актуален въпрос: Дали с варненския рапър са все още приятели.

 

Не, не сме. Вече сме само добри познати – на „здравей“ и „довиждане“.. След Дони и Момчил – нищо не ме учудва. Всичко се разпада...“, заключи F.O.

 

 

 

 


Свързани новини
Любопитно 0 12576
Какво ново е забъркал F.O.? Новият му проект „Пречим“! (Видео)
04 Юли 2016, 11:09
4 месеца по-късно, след излизането на „Абсурден“, F.O. изскача с новия си проект „Пречим“. Най-доброто MC за 2013 и 2015 година замлъкна след като пусна в началото на март социалното си парче „Абсурден“. През тези „тихи“ месеци обаче рапърът не спря..
Интервю 0 8413
Ден преди премиерата на „Пречим“ – ексклузивно ИНТЕРВЮ с F.O.!
06 Юли 2016, 13:30
Новото попълнение на hiphoparena.bg – Апостол Чакъров - нахлува в Zanimation през една късна лятна вечер и кого намира там? F.O. и съпругата му Peeva, а заедно с тях - няколко техни авери и колеги. Апостол заварва главата на сем. Митеви непосредствено..

Коментари
Подреди по
0
Kkkkkk
преди 5 месеца
0
янкулов
преди 4 години
честито, Мишо! лека бременност на Преси пожелавам, а после - много здраве и радостни мигове!

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+