F.O. и Peeva показаха малката Мишел за първи път в „Преди обед“ по bTV (ВИДЕО& СНИМКИ)

9756
23 Февруари 2017, 14:33

Тази сутрин в предаването „Преди обед“ по bTV сем. Митеви – Михаил (F.O.) и Преслава (Peeva), представиха своята нова песен „Личната“ и за първи път показаха своята дъщеричка Мишел.

 

 

Музикалната двойка бе поканена да разкаже за поредното им съвместно парче „Личната“. Песента е направена 3 дни преди сватбата им, а видеото към нея е заснето през най-студените дни в края на миналата година, през които метеоролозите препоръчваха да не се излиза навън.

 

 

Нямаше как да не бъдат засегнати и по-личните теми около F.O. и Peeva, които освен на сцената, са неотлъчно един до друг и в живота. Преслава разказа, че дъщеричката им Мишел вече е на 6 месеца, а докато говореше за нея, на екрана течеше слайдшоу със снимки на малката госпожица Митева.

 

 

Peeva сподели, че с появата на Мишел животът им е придобил още по-голям смисъл, а да бъдеш майка е върховно изживяване.Разказа още, че визуално бебето прилича на баща си.

 

 

F.O. добави, че Мишел е първата причина да става сутрин. Едва тогава се нареждат останалите.

 

 

Тази година от ZANIMATION се очакват много албуми, включително и съместният им с Peeva сватбен такъв. F.O. оповести, че и с НОКАУТ отново работят заедно в студиото, както и че има доста нови попълнения в crew-то му.

 

 

Видеото вижте ТУК, а снимките – по-долу в галерията.


Свързани новини
Любопитно 0 12348
Какво ново е забъркал F.O.? Новият му проект „Пречим“! (Видео)
04 Юли 2016, 11:09
4 месеца по-късно, след излизането на „Абсурден“, F.O. изскача с новия си проект „Пречим“. Най-доброто MC за 2013 и 2015 година замлъкна след като пусна в началото на март социалното си парче „Абсурден“. През тези „тихи“ месеци обаче рапърът не спря..
Интервю 0 8147
Ден преди премиерата на „Пречим“ – ексклузивно ИНТЕРВЮ с F.O.!
06 Юли 2016, 13:30
Новото попълнение на hiphoparena.bg – Апостол Чакъров - нахлува в Zanimation през една късна лятна вечер и кого намира там? F.O. и съпругата му Peeva, а заедно с тях - няколко техни авери и колеги. Апостол заварва главата на сем. Митеви непосредствено..
Рапърски Истории 1 41526
Честито! F.O. и Преслава станаха родители на момиченце!
07 Септември 2016, 10:53
Петият септемврийски ден дари изпълнителите на хита „Може би“ – F.O. и Преслава Митева с момиченце на име Мишел. Бебето се роди в Бургас и тежи 2,680кг и е високо 49см. „С Преслава сме горди „собственици“ на последен модел момиченце... Чисто нова, на..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+