FAKE или REAL са Dee & X? (Разговор за Sniper Records, поп фолка & Мария, и още...)

2460
08 Юли 2016, 13:32

Dee и X вPrimetime с Hoodini! Домакинът на предаването Стоян Иванов (Hoodini) отново не пести неудобните въпроси и както винаги – и този път успя да измъкне интересни истории изпод езиците на своите гости.

 

Водещият върна за кратко Dee в близкото минало, когато той се изгради като изпълнител и нашумя като артист от тогавашната доминираща хип-хоп сила Sniper Records.

 

Благодарим на Dj Stancho и на всички колеги от Sniper Records, наистина бяха уникални години. Бяха много забавни, на много съм се научил. Всичко беше чудесно. Много песни се правеха, беше работилница за музика – нон-стоп всички - DRS, Спенснятa, Слимарата, Димна Завеса, OCG... Поздрави на всички наши колеги!“, започва Dee.

 

Разказва още как се е запознал със Спенс – „по много странен начин“. Това се случва когато се прибира от Америка само за почивка през лятото в България. Тогава Спенснята решава да го заведе в Sniper Records, където познатият тогава като D-Flow записва няколко песни.

 

Нямах възможността да прекарам толкова време от началото с тях, но съм благодарен, че имах шанса да се запозная с тях и да бъда част от тази фамилия“, заключва Dee.

 

Hoodini продължава разговора с гостите си с много интересна констатация и запитване: „Тука всеки реве – ти си REAL, ти си FAKE. Как се стига до там да работите в последно време, например, с поп фолк изпълнители? Наскоро изкарахте с Мария едно парче?“.

 

Момчетата от PURE the Movement отговарят, че Мария им е отправила предложение и това, че работят с нея си е чист бизнес. Плюс това PURE е продуцентска компания, която се занимава именно с това – да продуцира музика...

 

Dee уточнява: „Братле, аз не съм спасителят на РАПА. Аз съм спасителят на моя ДОМ“.

 

Ето и цялото предаване с участието на Dee & X:
Свързани новини
Интервю 0 1331
Hoodini: За разлика от някои звездоподобни, ние рамки не си слагаме! (I част)
02 Февруари 2016, 08:00
Бургаският рапър и бийтмейкър! Hoodini е едно от най-разпознаваемите лица в българската хип-хоп музика. От дълги години е в основата на продуцентската компания Hood ‘G’ Fam, заедно с брат си Fang. В семейството на HGF неотлъчно до тях и до ден днешен..
Интервю 0 1259
Hoodini: Mного добри BG изпълнители остават недооценени! Това говори само за липса на музикална култура (II част)
02 Февруари 2016, 17:00
Предстои Ви да изчетете втората част от интервюто с рап изпълнителя Hoodini за HotArena. За по-лесното й асимилиране, препоръчително е да сте преминали през първата виж тук.„Багажът стягам, ама не заминавам навън“... Какво трябва да ти се случи професионално,..
Рапърски Истории 0 1581
Hoodini: Свикнали сме всичко да идва наготово! Че и като дойде наготово, пак не сме доволни
07 Май 2016, 12:11
bdquo;Ако е на аванта, чудно, брат! Хората сме станали много големи консуматори, свикнали сме всичко да идва наготово, че и като дойде наготово, пак не сме доволни, братле! Ама мамка му, и това ще мине, брат!ldquo;, това е само част от интрото на..
Видео 1 2696
Криско пред Hoodini: Не претендирам хората да ме наричат рапър! Правя музика във всякакъв стил!
09 Юни 2016, 14:12
Hoodini атакува дебрите на журналистиката и влиза в поредното си амплоа – радиоводещ! Нещо повече – колегата излиза на медийния терен със собствено предаване „Primetime с Hoodini” по радио „Гласът на Бургас“, в дебютния епизод на което гост бе Криско. ..
Видео 0 2365
Hoodini към Dim4ou: Ти, като се появи на сцената, вкара някакво течение. Сега пеят по твоя начин
01 Юли 2016, 10:00
Естествени, откровени и директни ndash; Dim4ou и Hoodini отново бяха такива, каквито сме ги наблюдавали винаги във видео интервютата им. Не знаем дали свикнахте с журналистическите наклонности на Hoodini, но определено му се отдава да бъде интервюиращ..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+