Ексклузивно: VAS ANGELOV пристига в България за първия си концерт на родна земя!

4893
24 Април 2017, 20:17
Най-нашумялото напоследък MC по нашите родни ширини се прибира в България за първи път от десет години насам!
 
 
Vas Angelov каца у нас на 7 юни и ще остане тук до 11-и! Това съобщи лично той, ексклузивно и първо пред HiphopArena.BG!
 
 
Още на следващия ден, четвъртък (8 юни), ще гостува в предаването на Би Ти Ви „Преди обед“ и ще разкаже своята история около живота си извън граница и за сблъсъка му с музикалната световна сцена.
 
 
Най-голямата новина около престоя му е, че в петък (9 юни) в чест на Vas е организиран грандиозен концерт в Carrusel Club (Sofia), с подготовката на който се е заел Камен Лисички.
 
 
Целият елит се очаква да бъде там, а когато всички са по местата си, самият Vas ще излезе на сцената и ще се раздаде пред микрофона със свои парчета и фрийстайли, специално за всички свои български фенове и гости, дошли да го уважат. (За повече информация около стойността на входа - следете в страницата на клуба ТУК).
 
 
Екипът на „Cool…T” по Би Ти Ви също ще бъде там и ще заснеме музикалното зрелище, а кадрите ще може да проследите в техен репортаж за нашенеца.
 
 
Нямам търпение да видя и да стисна ръцете на хората, които ми показаха толкова много любов и респект“, заяви Angelov и добави, че на 10 юни (събота) организира отделно и един Meet And Greet” в MALL „PARADISE за всички свои почитатели.
 
 
В 15:00 часа Vas ще бъде пред Costa Coffee (Етаж I) във въпросния търговски център и след като всички са на линия пред заведението, ще отидат заедно на по-тихо място, за да се запознаят и да си поговорят с него. МС-то ще откликне на всяка молба за автограф и снимки - както в деня на срещата, така и на самия концерт.
 
 
(На този етап е планиран само един концерт на Vas Angelov и той ще бъде единствено в Club Carrusel. Поради възможността на други заведения и медии да спекулират с името и идването му в България, ексклузивните детайли ще бъдат оповестявани първо в HiphopArena.BG или в личния профил на MC-то във Фейсбук ТУК).

Свързани новини
Любопитно 12 10621
Vas Angelov – българското MC, което големци от ранга на Busta Rhymes, Eminem, J Cole, Public Enemy оцениха!
26 Юли 2016, 13:56
Ровя си във Фейсбук преди известно време и случайно попадам на клипче, споделено от рапърката Diona, озаглавено „Panda remix”. Виждайки името на Изпълнителя и че пуска коментари на български език, разбирам, че е българин, който рапира на английски. ..
Интервю 3 12469
Vas Angelov разказва какво е да работиш с Busta Rhymes и Eminem! Урок по сбъдване на мечти!
02 Август 2016, 19:23
Фотограф: : Pasquale Lauria lauriafotografie.com Поради големия интерес, който Vas Angelov успя да предизвика с първата публикация на Апостол Чакъров a.k.a InKarnation за него, съвсем очаквано беше да последва интервю с този незнаен за много от нас..
Любопитно 0 1620
Vas Angelov изкара новото си парче - Ungrateful
15 Октомври 2016, 17:16
Вас Ангелов изскача с нов аудио релийз Ungrateful от предстоящия му mixtape, наречен „All the way up“. Също така предстоят и снимките към официалното видео на парчето, което ще има специален „Еxclusive Drop” за читателите на hiphoparena.bg. „Ungrateful“..
Любопитно 0 2175
VAS ANGELOV представя своя MERCHANDISE ONLINE STORE непосредствено преди дебютния си албум! (Пълни подробности)
03 Април 2017, 14:15
Талантливият Vas Angelov вече се радва на своя MERCH! Вече може да се докоснете до MC-то чрез фен артикулите във VAS ONLINE STORE, които той създаде специално за вас. Оказа се, че виртуалният магазин е предшественик на нещо дългоочаквано - албума, за..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+