Довечера: MARSO & BOBKATA ще правят скандали в W CLUB!

5974
01 Май 2018, 12:41

2 BLACK 2 BLACK партитата продължават и тази вечер - в W CLUB (Пловдив) ви очаква поредния хип-хоп сюжет, в който главните роли са връчени на Marso и Bobkata!

 

Излишно е да споменаваме, че скандалните участия на Murda Boyz пръскат клубовете по шевовете, така че остава малко време и по-добре резервирайте своето място, докато все още имате такава възможност (0878333330).

 

За дамите е важно да се знае, че колкото повече се вдигат температурните градуси, толкова повече Марсо и Боби не могат да търпят дрехи върху гърба си. На сцената най-вероятно няма да звучат само хитове, а ще има ревю с атлетични фигури и много, много татуси.

 

И представителите на силния пол могат да се възползват от създалата се ситуацията, ако се нуждаят от бърза мотивация за това как да влязат във форма за лятото.  Или да покрещят заедно с Murda Boyz текстовете на песните им, които, знаем от всяко предишно парти, че са овладели дословно, наизуст.

 

Питаш к‘во ще пра‘йм ли? Мисля, че причините станаха достатъчно на брой, за да бъдете на първа линия за рап зрелището довечера във W CLUB.  


Свързани новини
Интервю 6 30992
Bobkata: С омраза нищо друго, освен падение, не се постига!
03 Април 2017, 20:00
В квартала му викат Бобо Гиганта, на феновете е познат като рапъра Bobkata, а активните Фейсбук хип-хоп потребители, за които няма скрито–покрито, го знаят от мрежата като Боби Дрога. В това интервю обаче ще говори Божидар, който преди всичко - душа носи!..
Интервю 0 16871
MARSO & BOBKATA: Очаквайте албума ни „Махленска класа“ на 20 април! Такова нещо не е имало досега на сцената!
16 Март 2018, 17:08
Късно снощи Marso и Bobkata вдигнаха BLING CLUB във въздуха и предадоха открит урок по създаване на трап суматохи пред тълпата. Резултатът е – дадоха отговор на най-важния въпрос – защо са сред доминиращите, които „мачкат“ безпощадно всичко живо на родната..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+