DJ на Nicki Minaj идва от Дубай за участие в THE BOUNCE CLUB

1926
13 Юни 2017, 10:45
Едно от най-популярните имена на музикалната сцена в Дубай и ОАЕ – DJ Shef Codes пристига в България за ексклузивно участие в най-известния клуб за хип-хоп и R&B музика в Слънчев бряг – THE BOUNCE CLUB.
 
С изяви в едни от най-авторитетните клубове в света като VIP Room, People by Cristal, Cirque le Soir и професионални ангажименти към Beats by Dre, iStyle и Redbull, Mr. Shef Codes блести с интелигентни и разнообразни миксове, изпълнени в различен стил, спрямо аудиторията.
 
Вдъхновен от изявите на DJ Jazzy Jeff, младият диджей започва музикалната си кариера още като ученик. Разказва, че си купува лаптоп втора ръка и записва любителски микстейпове с помощта на касетки. С годините музиката се превръща в още по-голяма  страст за Mr. Codes.  Сдобива се с плочи, уменията се трупат и го водят дори до професионални състезания за диджейнг. Публиката не остава равнодушна. Изявите на Mr. Shef Codes скоро му носят множество номинации за „DJ на годината“, подгрява Nicki Minaj, Busta Rhymes и Fatman Scoop, а медии като  Time Out и арабския Ahlan! го търсят за интервю.
 
Диджеят участва в сезон 3 на популярното шоу в Дубай „20 Something“ и е предпочетен както от феновете, така и от организаторите на престижни събития.
 
На 17 юни – събота, българската публика ще може да го чуе в легендарния THE BOUNCE CLUB, в курорта Слънчев бряг. Не пропускайте участието му!
 
С подкрепата на: P&R Partners & HipHopArena


Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+