DJ MATI влиза в ново амплоа – event мениджър, което го превръща в неизменна част от екипа на Gramophone Club!

4449
02 Май 2019, 10:39

Най-добрият DJ, дишал някога въздух по нашите ширини, както казва Тото от „СкандаУ“, е MATI!

 

Като официален DJ на група №1 за 2018 (и въобще) той бе важна част от историческия концерт в зала „Арена Армеец“ на 6 април, която побра близо 14 000 верни музикални фенове на Боговете и техните колеги и приятели.

 

И докато емоциите от паметното мероприятие още не са изстинали, MATI е готов да се впусне в поредното предизвикателство и освен зад пулта, ще се вихри и в друго амплоа.

 

Той вече е част от екипа съдружници, който стои зад GRAMOPHONE CLUB и благодарение на личността и доказания си професионализъм, ще се включи активно в ивент мениджмънта на едно от най-успешните заведения в нощна София!

 

Както е известно, водещата сила на „Gramophone” се изразява в представянето на разнообразна музикална програма, като акцентът винаги пада върху стойностното творчество и интересните тематични концепции.

 

 

Избрани четвъртъци, наречени Freestyle Thursdays, са посветени на събития, като например запазената марка „Let’s party like Gaetsby” (парти, което отдава почит на 20-те години на XX век и музикалните стилове като jazz, electro swing, jazz-hip-hop и funk) и „Freakin’ 90s!”, което се прекланя пред поп културата от края на миналото хилядолетие. В този ден често може да видите и изпълнения на живо на доказани алтернативни артисти от хип-хоп и поп сцената.

 

„Gramophone” се отличава от другите клубове и в разбирането си за истинско „черно парти“. Петъчното хип-хоп шоу „Mask Off” внимателно подбира своите гост-изпълнители, като избягва изкуствените пози, клишетата и имената, представители на т.нар. „wanna be commers”. Тук на сцената са приветствани едни от най-качествените и стойностни артисти, чието творчество обхваща всички музикални хип-хоп вълни.

 

„Грамофонните“ съботи протичат под името „Hits deLight”, като в тях водещата парти фигура е resident-а на клуба - DJ Light, който ни потапя в по-комерсиалните измерения на музиката и обединява всичките й стилове.

 

GRAMOPHONE е същинско бижу за територията на нощна София, а резултатите до този момент ясно показват, че свободната купонджийска атмосфера води в него най-яките и позитивни хора. Скоро ще се усети и приноса на DJ MATI, като тенденцията, естествено, ще върви в посока подобряване. В едно клубът ще остане верен на себе си - по отношение на това да не прави компромис в качеството на всички нива, а най-доброто, повярвайте, тепърва предстои!Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+