Дивна се върна в играта с остро жило, нова визия и нова песен - „KILLA BEE”

5734
01 Март 2017, 13:26

19-годишната Дивна Станчева, позната като DIVNA, се завърна ударно с нова визия на музикалната сцена след кратко отсъствие.

 

 

Тя представи новата си песен #KillaBee, с която дава заявка още в началото на 2017, че тази година ще се бори с „остро жило“ срещу другите си R&B конкурентки и стъпка по стъпка ще ги оставя зад гърба си.

 

 

Песента й бе пусната снощи вечерта и набра скорострелна популярност. Парчето вече е достигнало до 50 000 гледания, които продължават да нарастват.

 

 

Парчето е продуцирано от самата DIVNA и текстът към него също е неин. С това тя показва, че е приключила взаимоотношения с музикалните лейбъли, които преди я лансираха. В музиката красавицата също има намеса, както и Marko Marinkovic и Ivan Jovanov – Iwayo, а видетото е заснето от BASHMOTION.


Коментари
Подреди по
0
Hahqhhq
преди 4 години
Тази Дивна май става и си ляга с Гери Никол !!! Хахахах не можа ли да измисли нещо различно а трябва copy paste щото по-лесно , а и нали Гери вече е написала рецептата за успех , Дивне моето дете ще дишаш прахта на яката дупара на светлинни години пред теб е
0
manibegi
преди 4 години
osobeno pricheskata s plitkite edno kam edno q e izkopirala i mqtaneto na zadnici

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+