DIONA гост-звезда в новия клип на IGRATA – „МERCEDES”

2253
02 Март 2017, 20:03

IGRATA също се разписа с първото си парче за 2017 година „Mercedes”, а във видеото към песента изненадващо се озова най-доброто MC-жена за 2016 – DIONA.

 

 

Както горе уточнихме – Денислава Сашова този път не рапира, а спомага не за количественото женско присъствие в клипа, а за качественото. Тя и още една мацка се погрижиха да разкрасят и разчупят зимната и гъзарска атмосфера, която цари от мерцедесите и мъжете наоколо.

 

 

Музикален продуцент на парчето е самият изпълнител IGRATA, текстът също е негов. Say-T се е погрижил за бийта, а за аранжиментът и обработката отговаря Bate Pesho (Studio Buster). Видео режисурата е поверена на Васил Даскалов а.k.a. Chuguna.

 

 

IGRATA вече се завърна в играта през 2017-а, а в нея скоро ще влезе и DIONA, която съвсем скоро предстои да пусне своята колаборация с бургаския рапър VessoU, както тя самата оповести преди няколко седмици.

Свързани новини
Интервю 17 26683
Диона: От рая ме пратиха рапа да ви оправя!
20 Юли 2016, 14:30
DIONA, дами и господа! Или както тя се нарича: Бъдещето. Момичето, което с една песен успя да направи такъв брой гледания и прослушвания, за какъвто артисти, отдавна изгрели, врели и кипели на хип-хоп сцената у нас, могат само да мечтаят. С новото..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+