DIM4OU представи INTRO-то към новия си албум

12256
16 Март 2017, 16:51

Онези, които се надяват да не виждат повече сняг и последните дни от зимата да си отидат по-бързо, новият клип на Dim4ou ще ги разочарова. Новата му песен дълго ще се слуша, а видеото ще бъде много пъти превъртяно.

 

 

Заснето е в Пампорово и Варна от Деян Панайотов (Dideishan Corporation) и Калин Караденизов – Pain. Музиката е сътворил Artimox, а обработката е извършил HrdOnDaBeat.

 

 

Нежната половинка на Димчо – Веси Стоянова, освен, че с присъствие обогатява картината, влиза в ролята и на стилист. Oтговорна e и за пред-продукцията, която е една от най-важните фази при заснемането на всякакъв вид аудио-визуални продукции.

 

 

Интересът към INTRO е голям и само за няколко минути, откакто е качен, проектът направи хиляди гледания в YouTube. Той е част от новия албум на Dim4ou, който дори не изчака „стария“ „УНГ 2“ да изстине. Феновете би трябвало да са повече от доволни!

 
Свързани новини
Интервю 0 3268
Dim4ou се самозабрави, но не от славата, а от благодарности към хората, които са му помогнали през годините (II част)
06 Април 2016, 22:03
Без дълги въведения и без излишни отклонения - ето го и продължението на първата част от интервюто с рапъра Dim4ou, дадено специално за HotArena! „И не може все така , нещо трябва да се промени. Не мога цял живот да дърпам и да меря улици... Dim4ou..
Шоу 0 16152
Dim4ou положи some KILOS на кантара (Кадри от новия му клип)
18 Май 2016, 10:36
Bashmotion снима новия клип на Dim4ou към песента му „KILOS”. В 59 епизод от своя ежедневен влог режисьорът Павлин Иванов - Bashmotion загатна какво ще се покаже на родната хип-хоп сцена идните седмици. Това е видеото на Dim4ou, в което участие ще..
Видео 0 2364
Hoodini към Dim4ou: Ти, като се появи на сцената, вкара някакво течение. Сега пеят по твоя начин
01 Юли 2016, 10:00
Естествени, откровени и директни ndash; Dim4ou и Hoodini отново бяха такива, каквито сме ги наблюдавали винаги във видео интервютата им. Не знаем дали свикнахте с журналистическите наклонности на Hoodini, но определено му се отдава да бъде интервюиращ..
Интервю 0 19411
Dim4ou: Димчо се променя! Mахленското ще остава по-назад и ще бъде изместено от по-стойностен материал
24 Август 2016, 11:52
DIM4OU КАЛИНА ВАСИЛКОВА HIPHOPARENA.BG На 23 ноември 2015 беше първото ми интервю с теб за сайта HotArena.net. Тогава ми сподели, че „Истинските хора и фенове са по клубовете, по концертите, а не пред компютъра вкъщи и не в интернет“. По принцип..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+