Dim4ou към феновете: НЯМА УГОДИЯ!

2213
29 Юни 2016, 14:54

Dim4ou отдели и посвети част от следобедното си време на феновете, на които не може да се угоди и които вечно предявяват безпочвените си претенции, веднага щом пусне ново парче...


... с това:

 

Когато пуснах „По цял ден“, всички искаха стария Dim4ou, който преди месец бе записвал на скайп микрофон. Когато след това пуснахме „Башмайсторската“, всички искаха стария Dim4ou от „По цял ден“ ...  

 

Когато след това продължих да правя СЪЩАТА МУЗИКА, със същите глупости в текстовете, пак искаха стария Dim4ou от „Башмайсторската“ ... Направих „Едни и същи дни“, направих цял куп песни като „Дилър“, като „Нищо не знам“, катоооо коя ли не, колко албума... Не знам, няма да ги броя. Пак искаха стария ... направих „На никой“ - пак искаха стария Димчо. Много трап им идвало...

 

Направих „Къде си ти?“, искаха стария от „На никой“... Сега направих „420“ .. а те искат да се върна на пейката под терасата на блока и да лепя думи от вестник с дъфка на стената все едно е Facebook преди да има Facebook... Отговарям ви като „стария“ Дим4о: „Найш к‘о?!? Д*хай, ве, СПРЯЛ ! Хахахха“.
Свързани новини
Интервю 0 2454
Dim4ou след Zanimation: Разигра се театър, но нека има реклама, аз черпя! (I част)
23 Ноември 2015, 17:00
Варненският рапър Dim4ou в момента е сред най-хитовите хип-хоп музиканти не само на територията на родния си град, а в цялата страна. Заради това, и не само, репортер към HotArena се свърза с него, за да коментира различни теми, свързани с професионалния..
Интервю 0 3268
Dim4ou се самозабрави, но не от славата, а от благодарности към хората, които са му помогнали през годините (II част)
06 Април 2016, 22:03
Без дълги въведения и без излишни отклонения - ето го и продължението на първата част от интервюто с рапъра Dim4ou, дадено специално за HotArena! „И не може все така , нещо трябва да се промени. Не мога цял живот да дърпам и да меря улици... Dim4ou..
Видео 1 3306
Новини с X, прогнозата с Dim4ou Празников, Dee и Глория Аенска в рекламните паузи!
07 Май 2016, 13:49
Дългоочакваният трак на P.U.R.E the Movement и Dim4ou е факт. „ASS UP” бе пуснат преди няколко минути в мрежата на Facing The Sun. Във видеото, дело на Devil Cinema, Х влиза в ролята на водещ на ТВ новини, Dim4ou Празников – водещ на прогнозата за..
Шоу 0 16142
Dim4ou положи some KILOS на кантара (Кадри от новия му клип)
18 Май 2016, 10:36
Bashmotion снима новия клип на Dim4ou към песента му „KILOS”. В 59 епизод от своя ежедневен влог режисьорът Павлин Иванов - Bashmotion загатна какво ще се покаже на родната хип-хоп сцена идните седмици. Това е видеото на Dim4ou, в което участие ще..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+