Dee: Вадя парче със Сантра!

1383
02 Август 2016, 13:59

Dee в рубриката на в. „Шоу“ - „Ало, как си?“

 

Тъкмо пътувам в едно такси, канен съм на едно чеверме с баща ми и наши много добри приятели. Отивам да гърмя стабилно. Напоследък ми се случват само хубави неща. Вирея от щастие и любов, чувствам се уникално.

 

Проектите ми се получават, радват се на успех. Тепърва предстоят още. Както знаете, не деля вече стиловете – няма поп фолк, няма рап, аз съм навсякъде и по всяко време.

 

Dee го дават по всички канали.

 

Очаквайте още гърмежи. Ще вадя парче със Сантра, а от другия бранш – поп фолка, ще си трая. Ще изненадам всички, защото продуцирам поредното парче за поп фолк изпълнител. Нека обаче запазя името в тайна“.


Свързани новини
Интервю 0 2404
Dee: Радостен съм, че се изхранвам изцяло от музиката!
11 Юли 2015, 12:54
До края на годината от лейбъла P.U.R.E. The Movement, чиито създатели са рапърите Dee и Х, ще излязат два албума на изпълнителите, както и техни 4-5 нови парчета, към които ще се заснемат и видеа! Радомир Юнаков, както е истинското име на Dee, отговори..
Видео 1 3306
Новини с X, прогнозата с Dim4ou Празников, Dee и Глория Аенска в рекламните паузи!
07 Май 2016, 13:49
Дългоочакваният трак на P.U.R.E the Movement и Dim4ou е факт. „ASS UP” бе пуснат преди няколко минути в мрежата на Facing The Sun. Във видеото, дело на Devil Cinema, Х влиза в ролята на водещ на ТВ новини, Dim4ou Празников – водещ на прогнозата за..
Видео 0 2459
FAKE или REAL са Dee & X? (Разговор за Sniper Records, поп фолка & Мария, и още...)
08 Юли 2016, 13:32
Dee и X в „Primetime с Hoodini“! Домакинът на предаването Стоян Иванов Hoodini отново не пести неудобните въпроси и както винаги – и този път успя да измъкне интересни истории изпод езиците на своите гости. Водещият върна за кратко Dee в близкото..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+