Дългоочакваният албум на Hoodini и Криминал „Дръж се естествено” е вече на музикалния пазар

2313
01 Май 2017, 19:14
Повече от 2 години работа, 18 песни, 4 видео сингъла, огромни усилия и креативен екип стои зад „Дръж се естесвено”.
 
 
На 1 май голяма част от света отбелязва Деня на труда и на международната работническа солидарност, а феновете на българската рап музика – албумът „Дръж се естествено”.
 
 
След две години усилена съвместна работа Hoodini и Криминал представят общият си албум „Дръж се естествено”. Проектът съдържа 18 песни, четири от които са видео сингли и вече са добре познати на феновете: „Напред-назад” в колаборация с Явката DLG, “Мазен чук” с Fang и MG, “Неделя” с участието на 45th и „От сутринта до вечерта”.
 
 
Hoodini и Криминал си партнират в албума не само лирически, но и допълват идеите си на “експертно ниво”. Докато единият работи над инструменталната част и усъвършенства бийтовете си, в което всички знаем, че е наистина добър, другият създава визуалната идея за албума, заставайки зад камерата във видео синглите. Но това не е всичко, защото, както и обложката на албума подсказва (автор, на която е отново Криминал), темите и римите са многоцветни. Както и гостите... А, да, гостите... Явката DLG, IMP, Светлин Къслев, Fang, MG, 45th, бийтмейкърите LU и FB.
 
 
И още и още... Албумът се разпространява на дигиталния пазар, включително iTunes, Amazon, Google Play, Spotify, но също така, специално за феновете на двамата изпълнители и факта, че Hood’G’Fam празнува 20 години от съществуването си, компанията пуска целия албум от днес и в Youtube.
 
 
Днес е празник, защото винаги е празник, когато на българския музикален хоризонт се появи нов албум... албум, чийто автори са успешни и креативни артисти като Hoodini и Криминал. И не подхвърляме думата “успешен” просто ей така... Нужно е само да гугълнеш двамата и да видиш какво са постигнали за повече от 15 години на сцената. Слушайте и гледайте албума в Youtube и ако харесате това, което чувате, купете си го. Защо? Защото е правилното нещо!
 
 
Приятно слушане!
Full Playlist - Click HERE.
Свързани новини
Видео 0 1477
Hoodini и Криминал го раздават свежо, лятно и неделно в новото им видео „Неделя”
27 Юли 2016, 09:19
„Неделя” е трето официално видео от предстоящия общ албум на Hoodini и Криминал – „Дръж се естествено” Море, слънце, плаж, секси мадами по бански и любимата неделя са основни акценти през горещите летни дни. Hoodini и Криминал представиха най-новото..
Видео 0 1594
Hoodini посреща рожден ден с ново видео и съвместен албум с Криминал
20 Януари 2017, 15:24
bdquo;От сутринта до вечертаrdquo; е четвърти сингъл от албума Дръж се естествено на Hoodini amp; Криминал, придружен с видео Бургаските рап изпълнители Hoodini и Криминал представиха четвърти сингъл от албума Дръж се естествено, придружен с видео,..
Видео 0 4317
Време е да вдигнем следващо музикално рап ниво с Hoodini и Gravy
21 Март 2017, 12:31
Бургаският рапър Hoodini представи най-новото си видео към сингъла – „1V1”. Парчето е в колаборация с друг артист на Hood’G’Fam, а именно Gravy. Музика и аранжимент в парчето са дело на Петко Иванов –Fang, който е и негов продуцент. Видео продукцията..

Коментари
Подреди по