DA Clique представя новия си авторски танцов спектакъл АТЛАС в колаборация с Flying Steps Academy

888
12 Август 2016, 19:26

Хип-хоп формация DA Clique представя новия си авторски танцов спектакъл – „АТЛАС" в колаборация с Flying Steps Academy (Берлин) и със специалното участие на X-Energy Crew (София).

 

След шест авторски спектакъла и шест препълнени зали в родния им град Перник, както и представления в София, Дупница и Банско, танцьорите Ви канят да станете свидетели на продукция, която ще остане в спомените ви завинаги! Дръзка история, нова визия и нови хореографии, смесени с уникален звук, осветление и визуални ефекти. В шоуто ще вземат участие едни от най-големите имена на българската танцова сцена, а специално за повода от Германия за пръв път в България ще пристигнат дузина от най-добрите кадри на най-престижното училище по улични танци в Европа Flying Steps Academy, заедно с част от професионалните танцьори на световноизвестните Flying Steps, които са създадени през далечната 1993-та година и са считани и уважавани като една от най-успешните формации по улични танци в света.

 
Уникалното по рода си събитие ще състои на 9-ти септември от 19:00 в ОК "Дворец на културата" - Перник.


Присъединете се към най-добрата Хип-хоп формация в града и една от най-успешните формации в света и бъдете готови за незабравимо изживяване. Шоуто както винаги е гарантирано, а ние ще бъдем там и ще Ви очакваме!


За повече информация и закупуване на билети, посетете фейсбук страницата на формацията - https://www.facebook.com/DancingAllstarsClique

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+