D-ZastA: Не намирам муза в това да „храня“ или да хейтвам в музиката си (Подготвя албум)

4647
13 Май 2016, 17:47

Схемите им“ (feat. M1taka) е първата песен от дебютния албум на D-ZastAПробивен“, разкри бургаският рапър още вчера, с пускането й в YouTube и Vbox7.

 

Потърсихме D-ZastA, за да сподели малко повече подробности около новите си музикални начинания и в крайна сметка - ето какво се получи:

 

 - С новото парче „Схемите им“, с което си партнираш с M1taka, оповести, че готвиш дебютния си албум „Пробивен“. Разкажи малко повече:

 

- Каква е тематичната концепция на албума?

 

- Мотивация! От няколко години вече не намирам муза в това да "храня" или да хейтвам в музиката си. Мотивацията е основната атмосфера, която искам да изградя в албума. Говорейки за себе си, тези около мен и преследването на целите, може да се преекспонира във всяка сфера, без значение дали искаш да станеш най-добрия художник, най-добрия учител или най-добрия продавач на кисело мляко. Искаш ли нещо от сърце - можеш да си най-добрия!

 

- Колко на брой парчета се очаква да има в албума?

 


- За момента са около 15 парчета, но в процеса на работа най-вероятно ще се промени бройката.

 

- Ще има колаборации, предполагам...

 

- Ще преобладават колаборациите. Има няколко самостоятелни песни, една от които е „Пробивен". Бийтът е на малкия-голям - Rusty. Една вечер ми изпрати два бийта, един за моя албум и един за неговия „Династия". Сработихме се сравнитено бързо и се надявам до зимата да представим клип към „Пробивен".

 

- Кои имена ще влязат с теб на feat.?

 

- Само наши! TLay, M1taka, VladyMoney, Blood и.. други. :)

 

 - Кога е планирано да е готов албумът?

 

- Не бързам с датите, защото не искам да се ограничавам в срок. Бързата работа - срам за Мастера.

 

- Какво предстои да излиза като продукция от теб, освен албума...?

 

- С МоМчта-та от Audio Cream подготвяме клипове в несвяст! Повечето песни, по които работя, са част от албума и не планувам да пускам неща преди това, но има проекти, които ще извадим като сингли.- В музикален план, към настоящия момент, с кои хора работиш?


- Audio Cream Bakery Gang, м0мче! TLay, M1taka, GBT a.k.a. Don Gabon! Това са хората, с които работя главно. Dideishan Corporation е плътно до нас и доста ни помага с клиповете! Антон Иванов - GFE е човекът със студиото, където правим голям процент от записите. Поддържам връзки и с другите изпълнители, с които сме работили и преди - VladyMoney, Pain, Боби Кинта, The A-Word и кой ли още не. Опитвам да извършвам и продуцентска дейност с няколко млади и свежи изпълнители като VlaDissLav и TRF. Движим плавно, но сигурно и времето ще покаже какво ще постигнем!

 

 Коментари
Подреди по
0
Gracelyn
преди 4 години
Gee whiz, and I thohgut this would be hard to find out.

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+