Club GRAMOPHONE и NDOE представят първата премиера НА ЖИВО на албума „ХИЛЯДИ БЕЛЕЗИ“

5105
05 Юни 2018, 12:36

Реномираният Club „Gramophone” (Sofia) ще бъде домакин на първата премиера на живо на албума „Хиляди белези“. Този уникален masterpiece, дело на българския рап великан NDOE, ще бъде представен пред публика на 15 юни с грандиозно шоу, а дрескодът ще бъде тематично съобразен с дизайна на обложката му: всички в ЖЪЛТО!

 

За лоялните, редовни клиенти на „Gramophone” е ясна парти концепцията, която заведението успешно утвърди  – петъкът задължително е отреден на негово величество ХИП-ХОПът. Радарът му обхваща само утвърдени представители от бранша, като извън обсега му остават wannabe-тата, които налазиха и изкривиха представите на всички за това каква трябва да бъде съвременната рап музика.  

 

Изключение не прави и 15 юни, когато на сцената на „Gramophone” ще се качи THE G.O.A.T. (бел. Ред. Greatest Of All TimeNDOE, за да презентира своята компилация „Хиляди белези“, която се превърна в еталон за съвременно хип-хоп творчество, изпипано до най-малкия детайл - на всички нива.

 

След като повечето от вас вече се сдобиха с „Хиляди белези“ на физически носител, или пък са го изслушали неколкократно на съответните за тази цел места в мрежата, дойде моментът, в който може да чуете всички яки тракове от албума НА ЖИВО. А ако случайно сте пропуснали да се сдобиете с диск, кукличка или тенска ‘Ndoe’, може да поправите грешката в клуба, когато е и промоцията на албума, защото тогава, на място ще се предлага и merch. Ако пък не ви се чака, може да си поръчате веднага артикулите онлайн ето тук - http://facingthesun.eu/webstore/.

 

В тотални фаворити на меломаните се превърнаха парчетата: „Ще дойдеш ли с мен“, след което огромен интерес отбелязаха и „Много думи“, „G.O.A.T.“, „Аре на бас“, както и песента, чието име носи целият албум -„Хиляди белези“.

 

С тези хитове, както и с останалите от „тавата“, може да се чувствате лично поздравени, когато Ndoe започне да ги изпълнява пред вас един по един - от сцената на „Gramophone“ на 15 юни!

 

Специална част от вечерта ще бъдат SECTA и FYRE, а цялото шоу ще протече в компанията на BOBO, който ще бъде хост на мероприятието, както и в тази на красивите танцьорки от балет „FAME“, които ще изпълнят рядко виждана popping хореография. За пускането на яка селекция от рап и трап бруталии ще се погрижи DJ VKO.

                             

Важна подробност е, че билетите са пуснати в продажба – ще се сдобиете с тях само срещу 15 лв., ако си ги закупите предварително от тук - ( https://bilet.bg/bg/events/ndoe-hiliadi-belezi-album-promo/513 ), а на самото събитие цената им ще бъде 20 лв. (на вход).

 

Ние ще бъдем на линия в „Gramophone” на 15-и, така че ще очакваме и Вие да се присъедините към нас, за да поставим заедно едно подобаващо начало на лято 2018!
Свързани новини
Интервю 0 15552
NDOE: Албумът ми „Хиляди белези“ идва и превърта играта!
25 Февруари 2018, 18:14
Миналата вечер NDOE бе на гости в дома на хип-хопа в Пловдив ndash; BLING CLUB. Непосредствено преди легендарното парти с DJ Doncho, той даде ексклузивно интервю за HiphopArena.bg. Разкри мистерията около кукличките NDOE, които показва във Фейсбук няколко..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+