Боби Ваклинов за първите си стъпки в рапа: На 15 г. записал „България над всичко“

2236
29 Юни 2016, 16:08

Млад и зелен Боби Ваклинов отпрашил от Благоевград към столицата, за да прави рап, но Съдбата вече имала други планове за него. Телевизията изпреварила музиката...


... за която така или иначе Ваклинов все пак и сега намира време.

 

Репортерът към „Господари на ефира“ е написал първия си текст на 15-годишна възраст. Използван е за първото му парче, носещо името „България над всичко“, а част от него гласяло:

 

Много скъпи за мен са моите близки -

живеем щастливо въпреки заплатите ниски.

Скъпи за мен са семейството ми и моя дом -

мястото, където прочел съм първия Вазов том.

 

Боби винаги непрекъснато борави със самоиронията като изразно средство и така и този път, в интервюто си за в. „Шоу“, без свян признава, че от ноти не разбира и че не може да пее. Споделя, че не прави изобщо разлика между „хармония“ и „хармоника“.

 

Навремето за кратко е свирил на барабани, които изоставил, макар че баща му и чичо му са музиканти и е имало откъде да прихване афинитет към инструментите.

 

Затова сега се е ограничил до рапирането, което той счита за своя страст и вътрешна необходимост. Последните му две парчета се радват на успех. С текстовете си Боби се рови в социалното и ще продължи да следва тази линия, считайки го за своя мисия, на която няма да измени.
Свързани новини
Видео 0 4889
Боби Ваклинов и Honn Kong отвлякоха и измъчваха чалга певец
26 Май 2016, 09:25
Фолк певецът Стилиян бе уловен, завързан и смъмрен от Боби Ваклинов и Honn Kong! Това се случи във видеото към новата песен на емблематичния репортер на bdquo;Господари на ефираldquo; bdquo;Кирливата ризаldquo;, в чийто припев влиза неговият колега..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+