BLING CLUB отбеляза шумно първата си година с много гости и DIM на сцената

6201
15 Ноември 2018, 10:55

На 9 ноември BLING CLUB /Пловдив/ отпразнува своята първа годишнина с шумно парти на територията си, а гостите на заведението подобаващо успяха да запълнят капацитета му. Екипът на 359hiphop беше на мястото на събитието, за да проследи и да ви покаже как протече то.

 

Почетна звезда на сцената бе  Dim4ou, който година по-рано огласи с хитовете си и откриването на BLING. Непосредствено преди рождения ден, варненският големец с обърна към пловдивчани, че са големи късметлии, че имат BLING в града си – един от малкото клубове в страната, изцяло концентриран в популяризирането на хип-хоп и тап музиката – само и единствено.

 

Освен, че във въпросната тържествена вечер бяха заснети част от изпълненията му, Малкия Доб го завърна към близкото минало, настоящето и първи узна новостите около бъдещите начинания на трап артиста.

 

DIM напомни за началото на своя музикален път – първите непрофесионално записани песни, когато е бил на 17-18 години, за времената в „Студио 21“, за гърмежът на „Башмайсторска“ с Били Хлапето и последвалото „Башмайсторско турне“. Всички стари тракове ще комплектова в албум, който ще се разпространява в YouTube. Бъдещите му творчески дейности са съсредоточени върху нов албум с чисто нови песни, освен „Махленски Холивуд“, която вече излезе.

 

DIM издаде ексклузивно, че той и съпругата му Веселина ще бъдат водещи на 7-ите по ред годишни хип-хоп награди, на които миналата година той спечели наградата „Най-добър рапър“.

 

Повече подробности може да научите от видеото:Свързани новини
Интервю 4 20707
ВЕСИ СТОЯНОВА: В моите очи DIM4OU винаги е бил и ще бъде най-добрият – не само в музиката, а и като човек! (Сватбата е близооо!)
20 Февруари 2018, 18:10
… Зад всеки успял Димчо, стои по една силна Веси … Повечето медии се фокусират върху артистаизпълнителярапъра Dim4ou. Този път решихме да добавим в разговора и неговата спътница в работата и в живота му – Веселина, тъй като ние смятаме, а и той многократно..
Интервю 0 16810
Водещият на „Нова вълна“ DIM4OU и Веси Стоянова вдигнаха сватба - мечта! Ексклузивно интервю + Непоказвани кадри
17 Юни 2018, 18:24
Честито, вече сте семейство! Още на 15 май предизвикахте вълна от коментари, след като обявихте, че сте сключили законен съюз, макар че обявихте публично, че сватбата ще бъде на 6 юни. За по-голямо удобство ли решихте да не струпвате всички видове ритуали..

Коментари
Подреди по