Bandata Na Ruba: Очаквайте 2 албума от нас и 1 мисктейп през 2018-а!

8682
02 Февруари 2018, 15:34

Късно снощи Бандата на Ръба / БНР / пръснаха по шевовете хип-хоп доминанта в нощния живот на Пловдив - BLING CLUB и се разписаха с ексклузивно интервю за HiphopArena.BG.

 

 

 

През седмицата предоставихме възможност на феновете на русенската банда да отправят своите запитвания към триото. Измежду над 70 въпроса избрахме най-добрите, на които Mom4eto бе така любезен да отговори, с частичното съдействие от Emporio, както и от Kapo, който направи пряко включване по телефона .

 

/Вие засегнахте доста имена на артисти от българската сцена, за които момчетата от БНР трябваше да изкажат мнение, но щом липсват в интервюто, значи не са заслужили да бъдат коментирани под каквато и да е форма/.

 

 

- На колко години са Kapo, Emporio и Mom4eto?

 

Mom4eto: Kapo и Emporio са на 19 г., аз съм на 20.

 

- Как са истинските имена на момчетата?

 

Mom4eto: Моето е Момчил, на Emporio – Александър, на Kapo – Мариян.

 

- Откъде идват псевдонимите Ви?

 

На чист фрийстайл си ги измислихме, нямат дълбоки значения.

 

- Как се запознахте тримата и как решихте да правите музика заедно?

 

Mom4eto: Ние сме си познати и приятели отдавна, понеже градът ни е малък. Случайно тръгнаха нещата с музиката. Аз се занимавам преди тях, а те после проявиха сами желание да записват. Съдбата ни събра.

 

- С кои рап изпълнители израснахте?

 

Mom4eto: Аз лично съм израснал, от световната сцена, с WuTang Clan, 2 pac, B.I.G. По-голям фен съм на Biggie отколкото на 2 pac. От българската сцена – израснал съм със Sniper Records.

Emporio Zorani: Израснал съм с WuTang, Notorious B.I.G., 2 pac… тези, които всички ги слушат. От бъгларската сцена – и аз – Sniper Records, DRS…

 

- Кои BG изпълнители НЕ харесвате?

 

Много са. Няма да изброяваме имена. Под достойнството ни е да изброяваме имена. Не харесваме голяма част от българските изпълнители и по-точно онези, които претендират, че са израснали на улицата,а всъщност нямат нито един ден прекаран там.

 

- Да очакваме ли още песни с Боби Дрога? Нещо с Марсо?

 

Да, очаквайте. С тях сме в добри отношения.

 

- Към Mom4eto: С песента „Money” докосна и трогна много сърца, да очакваме ли още подобни проекти?

 

Очаквайте много. Не само от мен самостоятелни проекти - с Михаела, но и с БНР и с нея. Много такива проекти се задават. Приготвили сме ви ги – точно за душата и да докосват сърца.

 

- Ако имахте само две възможности: Първата – да направите среща с всички ваши фенове, а втората – да се видите човекът, който ви е вдъхновил да започнете да рапирате и да пишете текстове, коя бихте избрали?

 

Среща с всички наши фенове.

 

- Мале… То ще е концерт в НДК или „Арена Армеец“….

 

Нека, нека!

 

- Като малки какви искахте да станете, когато пораснете?

 

Mom4eto: Може би не такива, каквито сме сега…

Emporio: Аз исках да си стана Батман, ама….

 

- С кой чуждестранен изпълнител бихте записали парче?

 

Mom4eto: Аз лично бих записал с Lady Gaga.

Emporio: А аз с Juicy J и с Migos.

 

- А Kapo с кой би записал?

 

Mom4eto: Капо би записал само с Ванко 1 и Мишо Шамара от цялата сцена… хаха…

 

- Кога ще излиза албума с Dim4ou?

 

Да се знае, че вече са пуснати 4 песни от албума в YouTube – 3 с картинки, а другата е с клип – „Живее ми се мамо“. И сме го пуснали безплатно… с благотворителна цел – да може да го слушат и онези, които нямат възможност да си го купят. Общо са 6 песни, остават още две песни за пускане.

 

- Каква равносметка си направихте, след като преди година пуснахте първите си песни?

 

Emporio: Дори няма и година.

Mom4eto: Много добре се движим. Благодарим на феновете си, изключително много. Равносметката е: „Направо не знаем к‘во става“, така да го кажа.

 

- Как реагирахте, когато ударихте първия  си милион гледания?

 

Някак си бяхме скептично настроени. Не бяхме все още сигурни дали искаме да се занимаваме сериозно с музика като със занаят… Видяхме, че ни потръгна и ни хареса да го правим и реагирахме както си подобава: Хванахме се в ръце и само напред вървим. Превръщаме го в бизнес идея.

 

- Какво ви е мнението за наркотиците?

 

Да го духат наркотиците. Ние сме строго против. И понеже много добре осъзнахме, че сме модел за децата, скоро ще им пуснем такива парчета, в които ще им кажем истината всъщност. Наркотиците, ако няма да ги продавате, деца, недейте да се занимавате с тях!

 

- Ще има ли дрехи „БНР“?

 

Ще има! Много скоро ще има дрехи „БНР“! Нека остане изненада…

 

- Към Kapo: Защо искаш вражда с YSG? Ако няма такава – защо го споменаваш в песента „Трапа ми“?

 

Kapo по телефона: Защото той и неговите приятели взети заедно нямат общо 15 лева, които да са изкарали от улицата сами, и ако умрат бащите им - ще трябва да се заровят до тях, тъй като няма да успеят да се справят сами без тях. И ‘щото… ще му отхапя гръкляна...

 

- Към Mom4eto: Да очакваме ли скоро пореден самостоятелен албум?

 

Да! Първо ще пуснем останалите песни с Dim4ou, след това пускаме общ албум на БНР, който ще е легендарен и след това моят втори самостоятелен албум.

 

- Бихте ли направили песен с Боро Първи?

 

Да, защо не…

 

- Работите ли нещо друго извън музиката или се изхранвате единствено чрез нея?

 

Чрез нея.

 

- Ако ИНДУСТРИЯТА ви предложи високо платена работа, по-добри условия за живот, но при условие – да зарежете БНР, бихте ли приели или… „да го духа индустрия-таааа“?

 

Да го духа индустрия-таааааа! Аз съм си от улица-тааааааааа!

 

- Как ви се отразява славата? Промени ли ви с нещо? Вашите съученици как реагират сега, когато сте популярни?

 

Mom4eto: Изобщо даже не си знам съучениците ми в момента какво правят. Те не са ме търсили годината, преди да стана известен и аз сега в момента никога няма да ги потърся. Нищо не се е променило в мене. Всеки каквото си е заслужил – както винаги си е било.

 

- Издайте нещо в аванс за феновете… колаборации, проекти, които досега не сме засегнали в разговора?

 

Значи… ето как ще протече 2018 година. Очаквайте 2 албума от нас, 1 микстейп. Очаквайте много проекти с клипове – сингли. Има колаборации с артисти на много високо ниво. Следващият ни клип ще излезе в началото на февруари – най-късно до 10-и. Смятам, че след тези колаборации и следващия ни клип, мачът вече ще е закрит. 

 


Интервюто проведе: Никола Пайтаков @ BLING CLUB
Обработка и редакция: Калина Василкова HiphopArena.bg

 

 


Свързани новини
Любопитно 80 32450
„Бандата На Ръба“ (БНР) гостува в BLING на 1 февруари и отговаря на Вашите въпроси! Задайте ги СЕГА
24 Януари 2018, 18:51
Mom4eto, Kapo Verde и Emporio Zorani планират да покажат как ще го направят така - как ще взривят сцената на BLING CLUB с микрофон в една ръка, след което всички ще хвърчат от кеф във въздуха! Това ще се случи на 1 февруари в най-култовото хип-хоп..

Коментари
Подреди по
-5
Warnenka
преди 2 години
Nai-dobritee !!

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+