АНЕКДОТ (Луната и Гру) - Долу Бог

1682
15 Октомври 2016, 18:55

Тези пичове от „Curtain Entertainment” винаги са ми били много интересни, още от първото си видео. Няма да забравя, когато гледах „Ménage à trois" и си помислих - „Е, честно ли тези момчета с такъв проект  изскочиха?!”. В други медии ги наричат провокативни, според мен са откровени представители на „рап сюрреализма” -  стил, който сами са прокарали с цялата тази абстракция, придадена в хип- хопа им.

 

Изключение не прави проектът на Анекдот –  „Долу Бог”. Скрит или не толкова подтекст - сами преценете. Определено си заслужава гледането. Нестандартното звучене засилва усещането за балкански уестърн.

 

Видеото е дело на Compost Production. Mix и Master -  Dj Darkstep. Когато пуснаха видеото от Curtain Entertanment обявиха:

 

"ВИДЕОТО НИ МОЖЕ ДА СЕ ГЛЕДА САМО ОТ КОМПЮТЪР. ЗАЩОТО ДЪРЖИМ НА ШИБАНОТО КАЧЕСТВО. И НЕ НИ ПУКА ЗА ХИЛЯДИТЕ ВЮТА.ТОВА Е.“  Анекдот.

 

За да не разваляме идеята, няма да слагаме видеото, а само линк и още един съвет: прочетете описанието към клипа – то ще ви разясни голяма част от това, което не разбрахте веднага.

АПОСТОЛ ЧАКЪРОВКоментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+