Alex & Vladi, DJ George и Twerk Biterzz са подготвили невероятно парти специално за BLING club в Пловдив

2820
28 Ноември 2017, 17:48

Ще „имаме цялото време“ този петък (1 декември), когато единственият по рода си хип-хоп клуб в България, черният диамант на Пловдив – Bling, ще бъде озарен от изкусителните поп диви Alex&Vladi.

Непосредствено след излизането си от Vip Brother, звездните близначки от X factor, са готови да завихрят невиждано досега музикално торнадо на най-бляскавата пловдивска сцена. Разбиващите парчета „Двойна игра“, „Уж говорим“ и „1X1“ ще преливат в уникални импровизации, а кулминацията на вечерта безспорно ще бъде live изпълнението на най-новия тотален хит на Alex&Vladi – „Имаме цялото време“.

Първокласната музикална селекция през цялата нощ е поверена в ръцете на един от най-известните диджеи у нас – DJ George.

 

 

Изненадите за вечерта не свършват до тук – екипът на заведението са подготвили докосващи сетивата изкушения като комплимент за всичи дами.

 

Автор: Диляна Петрова

 


Свързани новини
Любопитно 0 2611
Хип-хоп клубът от ново поколение - BLING (Пловдив) - отваря врати на 9 ноември с грандиозно парти
23 Октомври 2017, 17:24
Грандиозното откриване на първия по рода си хип-хоп клуб в България – черният диамант на Пловдив – BLING, ще се състои на 9 ноември четвъртък от 23:00 часа на ул. „Авксентий Велешки“ 20. Eкипът на BLING е вложил цялата си енергия и професионализъм,..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+