8 Декември Фестивалът - Пампорово с pre-party с DJ Braganza в BLING CLUB

5834
22 Октомври 2018, 14:35

Едно от най-дългоочакваните музикални събития до края на годината – 8 Декември Фестивалът – Пампорово е все още далеч, но за сметка на това можем да подгреем с pre-party-то, което организаторите му от „Event Academyи BLING CLUB са подготвили за вас на 27 октомври.

 

В специалната съботна вечер, освен обичайните заподозрени YANGFETISH и хостът 2 LICA, ще се включи DJ Braganza, който е основният DJ на феста и който ще спретне зад пулта генерална репетиция за събитието на Студентския празник в зимния курорт.   

 

А сега ще разясним какво ще ви очаква в Пампорово от 7-и до 8-и декември. От „Event Academy” са спретнали две музикални вечери – докато втората ще е посветена на поп фолка, то първата ще бъде изпълнена с топ имена от мейнстрийм конкурентните жанрове. На сцената ще излязат Криско, Тита, СкандаУ, Димчо, Бобо, V:rgo & TRF и Braganza.

 

Осигурен е безплатен транспорт в точно определени часове (тръгване в 22 часа) от хотелите в курорта до революционната парти шатра с площ 2000 кв. м и капацитет 3000 души, която ще бъде изпълнена със звук и светлина от най-ново поколение.

 

За да може да се насладите изцяло на празника, екипът е изготвил пакети с включена парти гривна, транспорт, настаняване и включена храна в съответните комплекси, като цените варират от 89 до 139 лв. на човек.

 

За повече инфо следете страницата на събитието във Фейсбук.Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+