5 АПРИЛ: Превърналото се в градска класика събитие Back to the Unity събира поколенията отново

3969
29 Март 2019, 13:28

X-Team, Лого5, FARS заедно с Явката ДЛГ, Жлъч, ATILA, Secta и още един куп бг рап артисти ще взривят публиката на 5 април в столичния клуб Mixtape5

 

Back to the Unity, може би, е единственото място, където може да видиш тези артисти на една сцена. Ветераните X-TEAM и DJ SKILL, лудите глави FARS  и ЛОГО5, класическия представител – ATILA…заедно с героите на новото време - ЖЛЪЧ, варненския апелативен стихотворец  - ЯВКАТА ДЛГ, новата надежда - SECTA и още един куп заслужили артисти:

 

DJ AKASHA // 5 O'CLOCK // KERANOV & JAY // Ф4 ( MISHMASH & PARKMAN ) // ROOF RHYMEZ // SPLITKID // ПРИМ x NERVE // F-ACT & vWHY // AREA 51 /SCAR, YO, EBMC,VENN/ // АБстакт // SHUMERY TRIBE // WLD AND GRAFFITY ARTIST, B-BOY BATTLE, TATTOO ART and many more!

 

Атмосферата на тези събития е различна, жива, гореща, деведесетарска… Ако си фен на Хип Хоп-а и случайно си пропуснал Back to the Unity - не го прави повече!!! Това е мястото, където всички са заедно – ЗА ЕДНО – ще видиш и чуеш любимите си изпълнители, ще намериш стотици сродни души, ще „плачеш от радост“ и ще бъдещ част от голямо UNITY, което продължава да е коректор на всичко случващо се на сцената от 2006г. до наши дни!!!

 

За първи път в историята по време на събитието ще се проведе BREAK BATTLE – така и четирите елемента на ХИП ХОП КУЛТУРАТА ще са заедно в една незаменима симбиоза! На 5ти Април, две зали на MIXTAPE 5 ще се опитат да поберат всички желаещи да са част от най-обичаното събитие за БГ ХИП ХОП. Това както винаги се оказва трудна задача – местата в клуба са ограничени до 1000, а последните години винаги е SOLD OUT, така че ви съветваме да се сдобиете с билет навреме!

 

Стартът на Back to the Unity е поставен преди почти 12 години в един изоставен завод в Борово, когато няколко групи и изпълнители се събират за първи път на „доста аматьорски начала“, както те самите казват, и решават да организират първото по това време подобно мероприятие. С времето идеята се разраства и увлича още повече хора, а вече има култов статус сред младите. Целта му продължава да е по-скоро идеална, отколкото комерсиална и за това говорят цените на билетите, които са между 10 и 20 лева.

 

05.Април.2019 // Старт:20:00 // Club Mixtape 5 // гр. София

Страница на събитието във фейсбук: Back to the Unity vol.12

Продажба на билети: Bilet.bgаКоментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+