42: Имам чувството, че изкуството бе изместено от ПР-а

3760
16 Май 2016, 11:27

42 се „изповяда“ пред teahtalks.com, а акцентите от всичко казано от него, могат да се обобщят долу-горе така:

 

Артистът споделя пред интервюиращия, че в музиката трябва да се експериментира, но това да се случва отговорно:

 

Трябва да се гони нещо различно и уникално, а не просто за пиар, защото имам чувството, че изкуството беше изместено от пиар-а. Но живеем в свободно време, всеки може да прави това, което го кефи, а и интернетът днес е една алтернатива, която дава шанс на всеки, който иска да пробива“.

 

42 се възхищава на много от българските изпълнители, които са упорити и не предават онова, за което се борят, въпреки трудностите. Кофти му е, че на повечето от колегите му им се налага да ходят на работа, за да се издържат, което не им дава възможност да се фокусират максимално върху таланта, който имат и творческите си идеи, които биха могли да реализират.

 

Интервюто на 42, което може да прочетете изцяло ТУК, завършва със съвет към феновете му. Би искал музиката му да успява да мотивира онези, до които стига.

 

Да знаят, че без болка – няма победа. И да си дадат сметка, че понякога победата не е онова, което е общоприето понятие. Понякога постигаме нещо без да усетим, че сме го направили и пак сме нещастни. Но ако се обърнем назад и си направим една равносметка, виждаме, че все пак сме постигнали нещо, друг е въпросът, че в природата на човека е да иска още и още. Посланието като цяло е едно: Не ръцете, а главата горе!“.Коментари
Подреди по
0
Julz
преди 3 години
Begun, the great internet edtoiuacn has.
0
Whoop
преди 4 години
42 - МНОГО ГОЛЯМ!!! Истински!!!

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+