24 часа non stop яка музика, graffiti, BLOB, workshops и mini RAMP ви очакват на Kavarna Youth Fest 2016

1927
10 Май 2016, 15:53

Организаторите на тазгодишния Kavarna Youth Fest имат удоволствието да Ви поканят на първия по рода си фестивал в Каварна, съчетаващ в себе си невидимата връзка между музиката, спорта и изкуството.

 

Именно това е връзката, която сплотява хората, прави ги по-добри, и успява да промени мисленето и погледа им за света към по-шарено и позитивно.

 

Фестивалът има за цел да пробуди духа на младите и да създаде „цунами“ от позитивна енергия, на едно от най-магическите места в България.

 

Мястото е „Централен плаж“ Каварна, датите са 11-12 юни, а усмивките, настроенито и танцуващите обувки са задължителни.

HipHopArena успя да се сдобие с още няколко важни подробности около феста: Събитието ще бъде уникално, тъй като до този момент подобен формат не е „огрявал“ североизточната част на България. Музикалната част ще се „разлее“ между 24 часа без прекъсване! Ще започне около 12 на обяд на 11 юни и ще продълви чак до 12 на обяд на следващия ден.

 

Близо 24 български DJ-и ще се погрижат за доброто настроение на публиката - ще пускат възможно най-разнообразни стилове - funk, jazz, hip-hop, heavy metal, drum & bass, techno и др.

 

Ще има много live изпълнения, а формация "Тъпани и гайди" ще бъде кулминацията на вечерта, след която ще продължат да звучат мощно drum & bass и techno ритми.

 

В line-up-a, който предстои да бъде обявен много скоро,  участие ще вземат само български музиканти! На сцената на Kavarna Youth Fest ще се качат и много нови таланти, които тепърва ще навлизат и завладяват музикалните хоризонти.

 

А колкото до озвучаването – организаторите дадоха заявка, че то ще бъде на световно ниво, и изобщо – най-доброто, каквото до този момент не е имало в България.


Повече информация за събитието може да очаквате ТУК, както и на официалната страница на Kavarna Youth Fest във Фейсбук.

Коментари
Подреди по
0
Александър
преди 4 години
Ще има и хеви метъл - добричката банда Bloodrush ще участват също!

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+