20 октомври: Зала „Христо Ботев“ отваря врати за GRAMOPHONE EXPOSED & топ имената на BG поп и рап музиката

6908
11 Октомври 2018, 19:27

Имаме сериозен повод за празнуване - ще ви издадем какъв е той, както и ще посочим  кога е най-удачно да го отбележим… Съвсем скоро ще се превърне в тенденция да изкарваме все по-често любимата ни музика и нейните представители извън рамките на интернет средата и клубовете.

 

Би било още по-яко да виждаме не един, не двама, а няколко топ артисти на една сцена.  Знаем, че бленувате за това, обожавате концертите  и точно поради тази причина Gramophone Club в колаборация с Party League Entertainment решиха да се заемат с организацията на зверското извънклубно парти  GRAMOPHONE EXPOSED.

                
Можете да се превърнете в преки свидетели на зрелището на 20 октомври в Зала „Христо Ботев“. Нещо повече – то ще се проведе в две части, подходящи както за непълнолетни, така и за възрастни.

 

Нека да започнем с парти-концерта за лица над 18 години. Ето какво ви очаква: Зад микрофона ще застанат едни от ярките ви любимци: СкандаУ, F.O., БОРО ПЪРВИ! Сцената ще бъде разтърсена от горещите дами от Ballet FAME и BiterZzz Twerk & Hip Hop, най-добрите брейкъри в страната от Makosa Nostra, както и тоталният млад шоумен и танцьор BALLAN. Зад пулта ще застане дългогодишният резидент на Gramophone Club - DJ LIGHT, който по-късно ще предаде щафетата на колосите DJ MATI & YANGFETISH. В тяхната компания ще бъде и хоста 2 LICA.

 

Вратите на Зала „Христо Ботев“ ще се отворят точно в 22:30 часа, а гостоприемството й ще продължи до 05:00. Съвсем достатъчно, за да се забавляваме цяла нощ с шоу, изпипано до най-малкия детайл, обединяващо в рамките на едно събитие голяма част от най-слушаните и качествени артисти в страната!

 

Първите билети Early Birds бяха изкупени. Може да се възползвате от останалите промоционални пропуски от тук - https://bilet.bg/bg/cart/order/gramophone-exposed/639

 

Парти-концертът за непълнолетни – Gramophone Exposed Teen Edition x Meet & Greet ще се проведе на същото място, от 19:00 до 21:30 ч. На сцената ви очакват изпълнителите Pavel Kolev & Icaka, БОРО ПЪРВИ, танците на BallaN, Ballet FAME, а зад пулта - DJ Mati, DJ YANGFETISH, DJ LIGHT и хоста на събитието: 2 LICA. Специалното тук е, че веднага след LIVE частта ще имате възможността да се снимате с вашите рап идоли и да им вземете автограф, при това – директно на сцената.

 

Може да вземете вашия билет от тук  - https://bilet.bg/bg/cart/order/gramophone-exposed-teen-eddition/638.

 

Очакваме ВИ!Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+