16-те най-добри BG хип-хоп танцьори се събират за епични DANCE битки на „Arte Music Festival“ 2019

3777
03 Април 2019, 16:21

Настана време да открехнем завесата към поредната изненада, която организаторите от „Arte Spa & Park Hotel“ - Велинград са ни подготвили на първото издание на „Arte Music Festival”!

 

Очакват ни зрелищни танцови битки! Поканени са 16 от най-добрите танцьори в страната, всеки от които се е изявявал успешно и на международно ниво!

 

Както вече стана ясно, на 27 април (от 14:00 до 23:00 часа) ще станем свидетели на първия по рода си „Arte Music Festival”, който даде заявка да се превърне в ежегодно събитие. В него участие ще вземат едни от най-големите звезди в родния музикален шоубизнес - Криско, Тита, Дара, 100 Кила, Ъпсурт, Павел и Венци Венц, БНР, РДМК, DJ Дончо, Папи Ханс и много други.

 

Освен на концертна част, ще се порадваме и на страхотни танцови хореографии, които ще ни бъдат представени под формата на епични „All Styles” битки, което означава, че са позволени всички танцови стилове, свързани с хип-хоп културата – брейк, попинг, локинг и др.

 

16-те участници ще бъдат групирани в 8 отбора, в които ще има по двама души, а състезателната част ще протече като директни елиминации. Победителят ще грабне паричната награда от 2000 лева, която наред с любовта към танците, сама по себе си е също достатъчно голям стимул, за да видим най-доброто, на което са способни танцьорите.

 

За подходящото музикално оформление ще се погрижи професионално известният DJ DaBreakoff, един от най-вещите във виниления занаят!

 

Съвсем скоро ще разкрием и значимата кауза, зад която „Arte Music Festival” застава, както и повече подробности около шумното афтър парти, на което ще присъстват част от най-големите родни музикални звезди!

 

Може да резервирате вашето място още от сега – вземете ги от рецепция на Arte Spa&Park Hotel, K2 bar & dinner и онлайн от ticketportaleventim.


Свързани новини
Любопитно 0 3885
Ъпсурт, 100 Кила, Dim4ou, БНР и още куп други звезди се събират на сцената на „Arte Music Festival” – Велинград на 27 април!
27 Март 2019, 10:57
За първи път, със заявката да се превърне в ежегодно мероприятие, Arte Spa amp; Park Hotel ndash; Велинград, с медийната подкрепа на Нова телевизия, представя: bdquo;Arte Music Festivalrdquo; 2019! Мащабното музикално събитие ще събере на една сцена..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+