100 кила в Primetime с Hoodini: Не се учете от мен, аз съм лошият пример!

2623
15 Юли 2016, 15:11

100 кила гостува в „Primetime с Hoodini”! Водещият Стоян Иванов (Hoodini) представя своя събеседник, че по професия се води победител – 4-кратен носител на наградата на 359 – рапър на годината, победител в реалити шоуто „Звездни стажанти“, и както Килата сам казва – дуетната половинка на Rick Ross.

 

Въпреки ударното описание на Hoodini за госта си, Килата споделя, че не се влияе от титлите, защото, според него, те са временни. Музикантът не желае да го примат като role model, от който хората ще взимат пример:

 

Не забравяйте, че аз съм лошият пример – без образование, попаднал сам в живота и се е опитал да се случат нещата по нормалния начин. Не очаквайте аз да се превърна в Дева Мария след спечелването на предаването. Аз просто ще остана себе си, така спечелих и „Звездни стажанти“. Радвам се, че спечелих, но това не променя нищо в моя характер“.

 

Като човек, който ръководи екип и умее да организира сработването в него, 100 кила разказа, че планира от кое може да се измъкне печалба, но преди всичко се води от принципа – начинът, по който ще достигне до нея, да не вреди на другите – да не им прави „сечено“... Защото това се връща като бумеранг... когато най-малко очакваш.

 

Килата не понася някой да му се меси в работата. Обикновено акъл му дават хора, които нищо не са постигнали... И в този случай - няма никакъв смисъл да се вслушва в съветите им.

 

Ако искаш да ми даваш няк'ъв пример, ела да те видя първо к'ъв си, че да те послушам. Представи се. Ако си Бай Никой – тогава просто продължи...“.Свързани новини
Интервю 0 1112
След 4-те луни с Цвети Янева, 100 кила избухва с Лили Иванова, Rick Ross и French Montana
15 Юни 2015, 20:23
Един от най-хитовите изпълнители в българския музикален шоубизнес - 100 кила - е реализирал няколко проекта, за които дълго ще се говори. Колаборацията му с легендарната естрадна певица Лили Иванова, както и тези - с американските рапъри Rick Ross,..
Шоу 0 3135
100 кила: 90% от рапърите тотално ме имитират (+Откровения за Шамара и Криско)
21 Май 2016, 15:01
Покрай участието си в „Звездни стажанти“, 100 кила се е подложил на операция по промяна на… имиджа! Рапърът, който наскоро избухна с колаборация с Rick Ross, ще ни изненада с албум с 26 парчета, а междувременно стана истински откровен за хип-хоп сцената,..

Коментари
Подреди по

HIPHOPARENA.BG ВЪВ FACEBOOK
HIPHOPARENA.BG ВЪВ GOOGLE+